Martin Ingebrigtsen anbefaler Zooca

Martin fikk overskudd til trening

Kategori: 

Selv om Martin Ingebrigtsen (f. 1994) fra Sandnes ikke løper like mye som sine mer profilerte brødre, legger han likevel 100 kilometer bak seg hver uke. Nå har han fått overskudd til trening. Men det var først på vårparten i 2022, at han begynte å løpe aktivt.

– Tidligere hadde jeg store utfordringer med immunsystemet. Det gikk også ut over magen, og jeg var syk jevnlig gjennom hele året.

Det var moren hans, Tone, som anbefalte det norskproduserte omega-3 tilskuddet som er fremstilt av uraffinert marin olje fra zooplankton, høstet fra havet i Nord-Norge. I dag er han glad for at han begynte. Jeg føler meg mye piggere og har mer overskudd til trening og familie, sier Martin.

Aldri for tidlig å tenke på helsen

– Jeg tar fire kapsler med Zooca® Original hver eneste dag. Den viktigste effekten for meg er at jeg nå klarer å holde meg frisk og rask nok til å drive med mange forskjellige aktiviteter, forklarer han.

I tillegg til løpingen spiller Martin både fotball for Sandnes Ulf i lavere divisjoner, padel, frisbeegolf og tennis. Han sitter med andre ord sjelden stille.

– Jeg føler også at balansen i hele kroppen er bedre. Det gjør det lettere å stå opp om morgenen og ha overskudd til trening.

Overskudd til trening - Martin Ingebrigtsen

Mål om å delta i flere løp

I år har Martin mål om å delta på flere løp, blant annet noen av de mange som arrangeres i nærområdet.

– Ambisjonen min er å løpe fort. Vil nærme meg brødrene mine, sier han med et lurt smil.

Som den midterste i søskenflokken på syv har han egentlig konkurrert hele livet.

– Vi er jo konkurransemennesker. Det har vi vært i hele oppveksten. Bare det å løpe til bilen var en konkurranse. Det er viktig å pushe hverandre litt, men det kan også fort gå en kule varmt.

Barn nummer to samtidig med husbygging

Martin har nylig flyttet inn i nytt hus sammen med kona Tini. Huset ligger ikke langt fra resten av familien i Sandnes. Fra før har de en sønn på 2 år og nylig har familien gått fra 3 til 4 medlemmer.

– Det har vært en travel tid med innspurt i husbyggingen og innflytting, samtidig som yngstemann kom til verden.

I likhet med Martin tar også Tini Zooca hver dag, og hun er overbevist om at tilskuddet av sunne omega-3 fettsyrer og D-vitaminer fra alger har vært bra i svangerskapet.

Nylig begynte Martin i ny jobb som prosjektleder i Tietoevry. Som småbarnsfar i full jobb med mange fritidsaktiviteter har han ikke tid til å kjede seg. Etter at de er kommet på plass i ny huset håper han å få mer tid til trening.

– Jeg liker å være i aktivitet og har satt meg noen mål for treningen som jeg ønsker å nå. I tillegg er det jo sunt å bruke kroppen og være i aktivitet.

Anbefaler Zooca

Martin anbefaler gjerne Zooca® Original til andre, også på jobben.

– Ja, jeg langer gjerne ut hvis noen spør. Men jeg pusher det ikke på folk. I tillegg legger jeg ut en del på sosiale medier, og da får jeg ofte spørsmål om hva Zooca er, avslutter Martin Ingebrigtsen før dagens ventende intervalløkt på tredemølle i rommet ved siden av.

Les mer om hva Zooca kan gjøre for helsen din.

Prøv Zooca® SPORT
i 60 dager til halv pris!

Spar hele 50%! Prøv til kun kr 249,- for 2 måneders bruk (ord. pris kr 498,-). Det er ingen bindingstid, og vi spanderer porto.
Bestillingskjema Zooca SPORT
* Introduksjonstilbudet gjelder for nye kunder.
Fornøyde kunder
Hele 98% av våre kunder er fornøyd med oss!
Les våre kundehistorier
Trygg handel
Vi sikrer ditt kjøp med kvalitet og trygg handel.
Les om trygg handel
Fantastisk kundeservice
Vår jobb er å hjelpe deg. Det er alt vi bryr oss om!
Kontakt kundeservice
Friend of the sea logoGOED - Global Organization for EPA and DHA omega-3Trygg e-handel
Godkjente helsepåstander (EFSA):

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

Magnesium og vitamin B5 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium og vitamin B6 bidrar til normal energiomsetning. Vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen. Sink bidrar til normal karbohydratomsetning.
Vitamin D og Magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Vitamin D, B6 og Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon. Sink og selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
Vitamin D og magnesium bidrar til å opprettholde normal beinbygning. Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet.
Vitamin B6 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer.

Siste artikler

Martin fikk overskudd til trening
Selv om Martin Ingebrigtsen (f. 1994) fra Sandnes ikke løper like mye som sine mer profilerte brødre, legger han likevel 100 kilometer bak seg hver uke. Nå h...
Gjør som verdensmester Jarl Magnus Riiber - invester i god helse
Jarl Magnus Riiber (f. 1997) er verdens beste kombinertløper. Hopp- og skifenomenet fra Oslo har vunnet 8 VM-gull, hele 53 verdenscuprenn i kombinert og vunnet...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenuarrow-right