Tone Ingebrigtsen er opptatt av godt immunforsvar

Zooca Design element story
Tone Ingebrigtsen er opptatt av godt immunforsvar

– Jeg er helt avhengig av et godt immunforsvar – og å føle meg så frisk som mulig. Zooca er perfekt for meg og mitt aktive liv, forteller Tone.

Tone har en hektisk hverdag hvor hun foruten å drive 2 frisørsalonger skal dele tiden sin med syv barn og etter hvert noen barnebarn. Det krever sitt, men i tillegg trenger hun som en del av Team Ingebrigtsen å være der for familiens tre toppidrettsutøvere.

Familien er svært opptatt av egen helse for å kunne være aktiv hver dag. Da er det viktig gjøre noen tiltak som bidrar til å opprettholde et godt immunsystem.

Nettopp derfor falt familien ned på Zooca® Original, som inneholder så mye mer enn bare omega-3. Produktet inneholder mange fettsyrer og ulike næringsstoffer maken til de man finner naturlig i zooplanktonet Calanus finmarchicus, og i tillegg er produktet tilsatt vitamin D fra alger.

Det gjør Zooca® Original til et perfekt produkt for å opprettholde et normalt immunsystem, og ikke minst, det er godt for hjertet og muskelfunksjonen!

Tone Ingebrigtsen, Zooca ambassadør

Omega-3 fettsyrer er essensielle for at kroppen vår skal fungere normalt. Siden vi ikke klarer å produsere disse omega-3 fettsyrene selv, må vi passe på å få de tilført via kosten eller i form av kosttilskudd.

Med naturlig vitamin D tilført oljen er Zooca® et produkt titusener av fornøyde nordmenn bruker hver dag.

Bekreftet kunde 👍

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu