Gi deg selv en god start på dagen

Zooca Design element story
Få en god start på dagen med Camilla

Camilla Fuglesang Eide er en av Zooca® sine stolte ambassadører.
Her deler hun sine morgenrutiner for inspirasjon.

Du har sikkert noen morgenfugler på jobb eller blant venner. De som står opp 2 timer før «alle andre», trener før de sjekker telefonen, har gode vaner og får det maksimale ut av dagen.

«Jeg trenger søvn og foretrekker å sove litt lenger jeg, så gjør jeg heller disse tingene litt senere på dagen» er en gjenganger.

Men gjør du faktisk det? Har du tenkt over at en tidlig start med gode morgenrutiner faktisk er en fellesnevner for veldig mange av verdens mest suksessrike personer?

Det viktigste med en morgen rutine er ikke at den er tidlig på morgenen, men at det er en rutine - noen elementer som går igjen, og skaper en fast ramme og god start for deg. Her får du et forslag.

1. Sett en intensjon for dagen

Finn frem et stearinlys. Sett deg godt til rette - enten på gulvet eller gjerne på en stol med hele fotsålen plantet godt i gulvet og med rett rygg. Sett deg en intensjon for dagen – for eksempel: «I dag skal jeg ta imot det som kommer», eller «jeg skal jeg verdsette alt som er».

Tenn lyset og se inn i flammen, mens du manifesterer tanken din i 5 minutter.

2. Yoga

Yoga kan gjøres enkelt og selv en kort klasse kan gi noen gode strekk. Tre gode yogaøvelser kan settes sammen til en kort sekvens. Her kan du få inspirasjon til dette, ellers finnes det mange gode gratis yogaklasser på nettet for deg som vil lære mer.

Gi deg selv en god start på dagen med Zooca® Original. Bilde av Zooca® Original som ligger på en brødfjøl på en kjøkkenbenk.

3. En sunn frokost

Riktig kosthold er viktig for overskudd og det å føle seg bra. Hva med å starte dagen med en sunn og nærende varm grøt? Jeg pleier å lage en sunn «basisgrøt» og heller toppe den med bær, frukt, nøtter eller annet jeg har lyst på eller som passer sesongen.

Oppskrift basisgrøt:

1 dl havregryn
1/2 ss kruskakli
1 dl melk (lettmelk, havremelk eller rismelk)
1 1/2 dl vann
Litt salt

Ha alt sammen i en kjele og kok opp, la det koke på svak varme i ca 5 minutter. Topp grøten med det du liker. Akkurat i disse vinterdager er min favoritt sesamfrø som er rike på mineraler, kokosflak og varierte nøtter (feks mandler og hasselnøtt), sammen med litt kanel og kanskje en skje honning eller usøtet syltetøy.

Nyt med et glass vann, Zooca® Original og kanskje en rykende varm kopp kaffe.

Camilla Fuglesang Eide – Entusiastisk Zooca ambassadør

For mer inspirasjon, les artikkelen Slik får du et mer hjertevennlig kosthold.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu