God helse er summen av alt du foretar deg

Zooca Design element story
God helse er summen av alt du foretar deg - Camilla

Camilla Fuglesang Eide (47) har knekt koden på hvordan hun best takler hverdagen med fire barn, fulltidsjobb, enkeltpersonforetak på si og jevnlig trening.

Camilla og familien bor på Nesøya i Asker. I tillegg til full jobb som markedskonsulent og rådgiver i Norconsult, tilbyr hun yoga- og meditasjonsklasser på kveldstid et par dager i uka. Derfor er en god helse alfa og omega.

Apropos omega, så er Camilla opptatt av å få i seg rikelig med omega-3 og D-vitaminer. Den perfekte kombinasjonen har hun funnet i Zooca® Original, som er fremstilt av zooplankton fra havet utenfor kysten av Nord-Norge.

På spørsmål om hvordan hun kom over Zooca i utgangspunktet, svarer hun uten å nøle.

– Jeg vet at jeg blir litt lav på energi om høsten, og ettersom jeg er vegetarianer må jeg passe på å få i meg nok næring. En venninne av meg fortalte om Zooca, så jeg gjorde litt research. Jeg falt for den lokale forankringen, at det er uraffinert og bærekraftig, at det er høstet fra havet i Nord-Norge og at det skaper arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Det er rett og slett et komplett verdisett jeg kan stille meg bak.

Camilla i yogaposisjon

Velgjørende smøring

– Selv om det er vanskelig å peke på en konkret effekt av Zooca, merker jeg det likevel godt hvis jeg ikke tar det i en periode. For meg fungerer det som velgjørende smøring, både på innsiden og utsiden av kroppen. Jeg føler jeg har fått bedre bevegelighet og smidighet i muskulaturen.

I tillegg vet jeg at de sunne omega-3 fettsyrene EPA og DHA i Zooca er godt for både hjertet, hjernen og synet, sier hun.

Hennes kunnskap om produktet har tydeligvis smittet over på familien, for hun forteller at både mannen hennes og de to eldste barna tar Zooca.

Mye mer enn bare et kosttilskudd

– Jeg tror ikke det er noen kvikkfiks til noe som helst i livet. Man må gjøre litt hver dag og være bevisst på valgene, også når det kommer til kosttilskudd.

Zooca har hele verdisettet. Det er ikke bare calanusoljen. Det er høstingen, produksjonen, menneskene og ideologien. Det er så mye mer, sier hun.

Det viktigste for å bevare ei god helse er ifølge Camilla summen av alt du foretar deg.

– En god helse er ikke noe man skal ta for gitt. Det gjelder å kjenne etter og justere underveis, i tillegg til å våge å teste nye saker.

Jeg har funnet ut hva som fungerer best for meg, så jeg kommer garantert til å fortsette med Zooca, avslutter Camilla Fuglesang Eide.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu