Vi gratulerer vår Zooca ambassadør med sønnens OL-gullmedalje

Zooca Design element story
Bilde av Tone Ingebrigtsen som sitter i en stue

Tone Ingebrigtsen er Zooca-ambassadør, og i familien er det flere toppidrettsutøvere. Mannen Gjert er trener, og mye handler om å legge til rette for satsingen. I en sånn situasjon har hele familien større eller mindre roller. Vi vet at bak dette gullet ligger det mange års trening fra Jakob, men også mye tilrettelegging. Treningstøy skal vaskes, mat skal på bordet og mange andre praktiske ting må være på plass.

Hør hva Tone har å fortelle om hvor viktig det er for henne med et godt immunforsvar.

Vi ønsker å takke Tone for hennes innsats. Det er kanskje ikke det som vises mest, men som helt sikkert har vært viktig for at så mange av oss har kunne fått oppleve denne store idrettsprestasjonen. Takk for innsatsen og gratulerer så mye Tone.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu