Hjertevennlig omega-3 fra raudåte

Zooca Design element story
Bilde av Zooca kapsler formet som et hjerte i bakgrunnen, hvor en hånd er i forgrunne og omfavner hjertet

Et godt hjerte for hele livet

Vi er alle forskjellige, med ulike forventninger og ulike krav til oss selv og samfunnet som vi er en del av. Felles er kanskje at vi alle ønsker oss en god helse slik at vi har mulighet for å realisere mest mulig av våre drømmer, og skape et godt liv for oss selv og våre nærmeste.

En måte å oppnå dette på er med hjertevennlig omega-3 fra raudåte.

Et grunnleggende tiltak er da å ta vare på helsen og kanskje spesielt hjertet. Ved et jevnt inntak av omega-3 vil man oppnå de positive effektene som de essensielle fettsyrene gir. Zooca® Original inneholder EPA og DHA som bidrar til en god hjertehelse.

Opptatt av hjertehelse? Les også Hvordan trene hjertet ditt.

Gjennom hele året

Kroppen vår har ikke et lager av omega-3 som vi kan tære på, og den kan heller ikke produsere nok selv. Derfor trenger kroppen vår en jevn tilførsel av de sunne fettsyrene året rundt.

Får man det ikke via kosten, kan man ta det som kosttilskudd produsert av de aller beste råstoffer.

Zooca® Original er tilsatt vitamin D som blant annet er bra for immunforsvaret. Derfor bringer Zooca® Original med seg noe ekstra utover sunne omega-3 fettsyrer.

Raudåta – Norges nye kilde til omega-3 fettsyrer

Zooca® Original utvinnes fra zooplanktonet raudåte, vår største høstbare og fornybare marine ressurs. Raudåta høstes i kyst- og havområder utenfor Nord-Norge på en bærekraftig måte.

Abonnement sikrer deg de essensielle omega-3 fettsyrene hver dag

Opplever du at du glemmer å kjøpe inn ny omega-3 i butikken når du er fri?

Velger du et abonnement på Zooca® Original så får du tilsendt nye esker jevnlig i tråd med ditt behov slik at du unngår å bli fri. En fin ordning for å sikrere din daglige dose omega-3 året rundt.

Omega-3 fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og opprettholde normal muskelfunksjon.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Martin fikk overskudd til trening
Selv om Martin Ingebrigtsen (f. 1994) fra Sandnes ikke løper like mye som sine mer profilerte brødre, legger han likevel 100 kilometer bak seg hver uke. Nå h...
Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu