Martin fikk overskudd til trening

Zooca Design element story
Martin Ingebrigtsen anbefaler Zooca

Selv om Martin Ingebrigtsen (f. 1994) fra Sandnes ikke løper like mye som sine mer profilerte brødre, legger han likevel 100 kilometer bak seg hver uke. Nå har han fått overskudd til trening. Men det var først på vårparten i 2022, at han begynte å løpe aktivt.

– Tidligere hadde jeg store utfordringer med immunsystemet. Det gikk også ut over magen, og jeg var syk jevnlig gjennom hele året.

Det var moren hans, Tone, som anbefalte det norskproduserte omega-3 tilskuddet som er fremstilt av uraffinert marin olje fra zooplankton, høstet fra havet i Nord-Norge. I dag er han glad for at han begynte. Jeg føler meg mye piggere og har mer overskudd til trening og familie, sier Martin.

Aldri for tidlig å tenke på helsen

– Jeg tar fire kapsler med Zooca® Original hver eneste dag. Den viktigste effekten for meg er at jeg nå klarer å holde meg frisk og rask nok til å drive med mange forskjellige aktiviteter, forklarer han.

I tillegg til løpingen spiller Martin både fotball for Sandnes Ulf i lavere divisjoner, padel, frisbeegolf og tennis. Han sitter med andre ord sjelden stille.

– Jeg føler også at balansen i hele kroppen er bedre. Det gjør det lettere å stå opp om morgenen og ha overskudd til trening.

Overskudd til trening - Martin Ingebrigtsen

Mål om å delta i flere løp

I år har Martin mål om å delta på flere løp, blant annet noen av de mange som arrangeres i nærområdet.

– Ambisjonen min er å løpe fort. Vil nærme meg brødrene mine, sier han med et lurt smil.

Som den midterste i søskenflokken på syv har han egentlig konkurrert hele livet.

– Vi er jo konkurransemennesker. Det har vi vært i hele oppveksten. Bare det å løpe til bilen var en konkurranse. Det er viktig å pushe hverandre litt, men det kan også fort gå en kule varmt.

Barn nummer to samtidig med husbygging

Martin har nylig flyttet inn i nytt hus sammen med kona Tini. Huset ligger ikke langt fra resten av familien i Sandnes. Fra før har de en sønn på 2 år og nylig har familien gått fra 3 til 4 medlemmer.

– Det har vært en travel tid med innspurt i husbyggingen og innflytting, samtidig som yngstemann kom til verden.

I likhet med Martin tar også Tini Zooca hver dag, og hun er overbevist om at tilskuddet av sunne omega-3 fettsyrer og D-vitaminer fra alger har vært bra i svangerskapet.

Nylig begynte Martin i ny jobb som prosjektleder i Tietoevry. Som småbarnsfar i full jobb med mange fritidsaktiviteter har han ikke tid til å kjede seg. Etter at de er kommet på plass i ny huset håper han å få mer tid til trening.

– Jeg liker å være i aktivitet og har satt meg noen mål for treningen som jeg ønsker å nå. I tillegg er det jo sunt å bruke kroppen og være i aktivitet.

Anbefaler Zooca

Martin anbefaler gjerne Zooca® Original til andre, også på jobben.

– Ja, jeg langer gjerne ut hvis noen spør. Men jeg pusher det ikke på folk. I tillegg legger jeg ut en del på sosiale medier, og da får jeg ofte spørsmål om hva Zooca er, avslutter Martin Ingebrigtsen før dagens ventende intervalløkt på tredemølle i rommet ved siden av.

Les mer om hva Zooca kan gjøre for helsen din.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjernen, synet og beinbygningen. Og for planeten. 

Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Martin fikk overskudd til trening
Selv om Martin Ingebrigtsen (f. 1994) fra Sandnes ikke løper like mye som sine mer profilerte brødre, legger han likevel 100 kilometer bak seg hver uke. Nå h...
Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu