Tone Ingebrigtsen tok grep for bedre helse

Zooca Design element story

30 år som frisør har tatt på skuldre og nakke

Tone Ingebrigtsen har jobbet i frisørbransjen i 30 år og etter hvert begynte det å tære på kroppen. De siste årene har hun måtte tatt små grep for å bedre egen helse. Dette har bidratt til å forbedre livskvaliteten hennes betraktelig.

Det er ikke ukjent at frisører etter mange år i yrket kan få problemer med nakke og skuldre. En statisk arbeidsstilling med høyt hevede armer sliter på muskulaturen og den kan føles stiv og støl.

– Jeg bestemte meg for å begynne å gå fast til fysioterapeut samtidig som jeg forsøkte å roe tempoet litt ned.

Zooca® Original – godt for musklene

I tillegg til å gå til fysioterapeut bestemte Tone seg for å spise kosttilskuddet Zooca® Original. Dette kommer fra plankton som høstes og produseres på en skånsom måte i Nord-Norge. Zooca® Original inneholder store mengder ulike sunne fettsyrer blant annet omega-3.

Produktet inneholder også vitamin D3 fra alger som blant annet er godt for muskulaturen. I dag føler Tone seg mye bedre enn på mange år. – Jeg kan virkelig anbefale Zooca® Original!

– Når muskulaturen i nakke og skuldre krangler så påvirker det hele kroppen og kan bli svært utmattende. Med god muskulatur føler jeg meg mye bedre, sier Tone fornøyd.

Selv om hun nå bare har mann og de to yngste barna boende hjemme, så er det nok å bruke tiden og energien på, blant annet barnebarna.

Familien har stort fokus på å holde seg frisk

Med aktive idrettsutøvere i familien har de altid hatt stort fokus på å holde seg frisk. – Vår familie har alltid vært svært opptatt av rene hender for å unngå smitte. For mange har dette med håndhygiene og vasking blitt noe nytt, men hos oss har vi praktisert dette nøye i mange år, forteller Tone.

Vi ønsker å være aktiv hver dag, og da er det viktig for oss å passe på å opprettholde et godt immunsystem.

– Med så mye trening belastes kroppen betydelig og den blir mindre motstandsdyktig og dermed mer mottakelig for å pådra seg forkjølelse.

Zooca® Original inneholder vitamin D3 fra alger som er godt for immunsystemet, og derfor tar alle vi som bor her hjemme kosttilskuddet hver dag.

Velg et omega-3 tilskudd fra en kilde nederst i næringskjeden

Zooca Calanus® Oil har en enklere og kortere vei frem til sluttproduktet enn tran og høykonsentrerte oljer. Dette er fordi Zooplanktonet Calanus finmarchicus er nesten nederst i næringskjeden og derfor ikke trenger å renses. Det fryses inn rett etter høstingen og produseres direkte fra frossen tilstand.

Det svært kraftige stoffet Astaxanthin som finnes naturlig i Calanus finmarchicus bevares i hele prosessen og sørger for at oljen holder seg godt uten tilsetningsstoffer.

Den skånsomme produksjonen bidrar til at Zooca® Original inneholder et bredt spekter av ulike fettsyrer og næringsstoffer, akkurat slik man finner det naturlig i zooplanktonet Calanus finmarchicus.

Sammensetning av ulike fettsyrer og at det kommer i en form som bidrar til høyt opptak i kroppen, gjør Zooca® Original til et ekstra bra kosttilskudd.

Tone Ingebrigtsen tar vare på helsa

7 gode grunner til å prøve Zooca® Original

  • Inneholder vitamin D fra alger
  • Flere viktige omega-3 fettsyrer enn vanlig omega-3
  • Høyere opptak av omega-3 i kroppen enn vanlige konsentrerte omega-3 produkter
  • Studier viser at Calanus finmarchicus øker kroppens omega-3 indeks i blodet med 21%
  • Kommer i en voksester form som gir et lenger og gradvis opptak lenger ned i fordøyelsessystemet
  • Inneholder astaxanthin som naturlig beskytter fettsyrene mot oksidering
  • Bærekraftig fra en av verdens største og mest fornybare marine ressurser
Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu