Avgjørende at Zooca® er basert på forskning

Zooca Design element story
Avgjørende at Zooca er basert på forskning - Irene Thangstad Andersen

Etter mange år som trofast kunde er Irene Thangstad Andersen (58) overbevist om at omega-3-kapslene med Zooca® Original er en medvirkende årsak til at hun klarer å gjøre alt hun gjør i hverdagen.

Vitenskapelig artikkel vekket interesse

Det var en vitenskapelig artikkel om calanusoljen fra forskermiljøet på Universitetet i Tromsø (UiT) som vekket interessen hennes for over 10 år siden.

– Da mannen min og jeg oppdaget produktet, var det ikke noe distribusjonsnett. Vi tok selv kontakt på bakgrunn av forskningsartikkelen vi leste, forteller hun.

Nå, mange år etter, er det stadig flere som oppdager den positive effekten de sunne omega-3-fettsyrene og D-vitaminene i Zooca har på flere av kroppens funksjoner.

Zooca-En-naturlig-del-av-kostholdet-Irene-Thangstad-Andersen

En naturlig del av kostholdet

Til daglig jobber Irene som prosjektleder hos NTNU i Trondheim, og trener i tillegg fast på helsestudio tre ganger i uka.

– Med 10 barnebarn må man jo kunne opprettholde et visst tempo, sier hun med et smil.

Hun forteller videre at mannen hennes, Jan Henry (62), driver med kampsport.

– Både han og jeg har smidige kropper, og kapslene med Zooca gjør at vi kan fortsette å drive med fysisk aktivitet.

Merker ikke effekt

På spørsmål om hvordan hun merker effekten av Zooca, svarer hun raskt.

– Skal jeg være helt ærlig, så merker jeg ikke effekten av Zooca lenger. Men jeg vil nok merke det godt hvis jeg slutter. Det tør jeg rett og slett ikke.

Jeg aner ikke hva som vil skje med kroppen min da. Zooca har blitt en naturlig del av kostholdet mitt, sier hun.

Kortreist omega-3

Irene forteller at verken hun eller mannen hennes er typen til å hoppe på annonser på nettet.

– Det kryr jo av annonser for ulike kosttilskudd. Jeg føler at jeg får det jeg trenger med Zooca®. Hadde jeg trengt noe annet, så regner jeg med at kroppen min ville signalisert det på en eller annen måte, sier hun.

Det at Zooca® er forsket frem og produsert i Norge var hovedårsaken til at ekteparet fra Trondheim bestemte seg for å prøve ut kosttilskuddet som inneholder de sunne omega-3-fettsyrer fra Zooplankton.

Kosttilskuddet-du-velger-bor-vaere-rent-Irene-Thangstad-Andersen

Kosttilskuddet du velger bør være rent

Mens noen velger å øke dosen med Zooca kun i vinterhalvåret, blant annet for å la D-vitaminene gi immunsystemet en boost, velger Irene og mannen å ta like stor dose hele året.

– Vi bor i Trondheim, og vi får ikke akkurat så god hjelp fra sola til å skaffe oss D-vitaminer uansett årstid, sier hun lattermildt.

Irene mener folk generelt bør være mer opptatt av hva kosttilskuddet de tar egentlig inneholder.

Uraffinert omega-3

– Jo mindre raffinert, jo bedre, og færrest mulig tilsetningsstoffer, sier hun.

I tillegg betyr jo uraffinert at ingenting av det opprinnelige i zooplanktonet fjernes. Det gjør at Zooca ikke bare inneholder omega-3 fettsyrer, men også mange andre sunne næringsstoffer som man ikke finner i andre vanlige omega-3 produkter.

– Kombinasjonen av Zooca, regelmessig fysisk aktivitet og et sunt og variert kosthold er det som fungerer aller best for meg, avslutter Irene Thangstad Andersen.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu