Helse og livsstil

Hjertevennlig omega-3 fra raudåte

Bilde av en hånd over kapsler som utgjør et hjerte
Hjertevennlig-omega-3
Ved et jevnt inntak av omega-3 vil man oppnå de positive effektene som de essensielle fettsyrene gir.

Et godt hjerte for hele livet

Vi er alle forskjellige, med ulike forventninger og ulike krav til oss selv og samfunnet som vi er en del av. Felles er kanskje at vi alle ønsker oss en god helse slik at vi har mulighet for å realisere mest mulig av våre drømmer, og skape et godt liv for oss selv og våre nærmeste.

Et grunnleggende tiltak er da å ta vare på helsen og kanskje spesielt hjertet. Ved et jevnt inntak av omega-3 vil man oppnå de positive effektene som de essensielle fettsyrene gir. Zooca® Original inneholder EPA og DHA som bidrar til en god hjertehelse.

Gjennom hele året

Kroppen vår har ikke et lager av omega-3 som vi kan tære på, og den kan heller ikke produsere nok selv. Derfor trenger kroppen vår en jevn tilførsel av de sunne fettsyrene året rundt. Får man det ikke via kosten, kan man ta det som kosttilskudd produsert av de aller beste råstoffer.

Zooca® Original er tilsatt vitamin D som blant annet er bra for immunforsvaret. Derfor bringer Zooca® Original med seg noe ekstra utover sunne omega-3 fettsyrer.

Raudåta – Norges nye kilde til omega-3 fettsyrer

Zooca® Original utvinnes fra zooplanktonet raudåte, vår største høstbare og fornybare marine ressurs. Raudåta høstes i kyst- og havområder utenfor Nord-Norge på en bærekraftig måte.

Abonnement sikrer deg de essensielle omega-3 fettsyrene hver dag

Opplever du at du glemmer å kjøpe inn ny omega-3 i butikken når du er fri? Velger du et abonnement på Zooca® Original så får du tilsendt nye esker jevnlig i tråd med ditt behov slik at du unngår å bli fri. En fin ordning for å sikrere din daglige dose omega-3 året rundt.

Omega-3 fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og opprettholde normal muskelfunksjon.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, benbygningen, immunsystemet og planeten. Bestill i dag til intropris.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler.