Helse og livsstil

Maten vi spiser påvirker kroppssammensetningen

Bilde av 3 Zooca Original kapsler på et frokostfat
Utrolig nok kan kroppen hente all energien, strukturelle materialer og signalstoffer som den trenger fra maten vi spiser.

Kroppssammensetning = matsammensetning

Ofte har man hørt uttrykket «du blir hva du spiser». Det er ikke uten grunn. Gjennomfører du en komplett kjemisk analyse av kroppen din så vil analysen vise at den er laget av de samme stoffene som finnes i maten.

En frisk og sunn kropp består av omtrent 60% vann og rundt 20% fett. De resterende 20% består da av proteiner, karbohydrater og de viktigste mineralene i skjelettet. Maten vi spiser påvirker oss.

Utrolig nok kan kroppen hente all energien, strukturelle materialer og signalstoffer som den trenger fra maten vi spiser. Hemmeligheten ligger i den genetiske informasjonen du arvet fra foreldrene dine, som gir instruksjonene for hvordan næringsstoffene anvendes.

Så lenge du gir kroppen din den energien og de næringsstoffene den trenger i tilstrekkelige mengder, vil din genetiske kode sørge for at bitene settes sammen og fungerer etter planen!

Genetisk er vi tilpasset å spise ubearbeidet mat

Kroppen har gjennom tusenvis av år lært seg å utnytte næringsstoffene som har vært tilgjengelige. Mennesket er derfor over tid genetisk tilpasset et kosthold som i stor grad har vært dominert av uprosesserte næringskilder som rent kjøtt, fisk og grønnsaker.

Zooca® Original – en kilde til sunt marint fett

Kroppen er tilpasset en viss balanse mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer. For å skape balanse må vi spise, eller tilføre kroppen mer omega-3.

Zooca® Original inneholder disse sunne omega-3 fettsyrene fra zooplanktonet raudåte. Zooca® Original skiller seg også fra andre marine oljer ved at oljen foredles svært skånsomt. Det betyr at oljen foredles frem til konsumferdig produkt på en slik måte at næringsstoffene i råvaren finnes igjen i det ferdige produktet i uendret form.

Les mer om hvorfor omega-3 er viktig.

Det at raudåta kun spiser alger (planteplankton) og har et kort liv, gjør den til en annerledes kilde til omega-3 fettsyrer enn fisk og torskelever.

Planteplanktonet produserer store mengder næringsstoffer og fettsyrer som tas opp og lagres i raudåta. Vi høster raudåta, foredler den til Zooca® Calanus® Oil og tilsetter D-vitamin. Da blir Zooca® Original bra for hjertet ditt, musklene dine, skjelettet og immunsystemet ditt.*

I motsetning til de mer vanlige marine fettsyrene du finner i tran og fiskeoljekapsler, kommer den uraffinerte oljen i Zooca® i form av noe som heter voksester. Denne voksen beskytter ingrediensene i sin opprinnelige form, og sørger for et langsomt og gradvis opptak av de marine næringsstoffene i kroppen din.

Det viser seg at et langsomt opptak er bra og at calanusoljen i Zooca Original tas opp meget effektivt i kroppen i forhold til fiskeolje.

Omega-3 fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon, og opprettholde normal muskelfunksjon og beinbygning.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, benbygningen, immunsystemet og planeten. Bestill i dag til intropris.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler.