Verv og vinn

Kjenner du noen som kan ha nytte av Zooca®?

Vi opplever ofte at fornøyde kunder anbefaler Zooca® til venner og kjente. Framsnakking er en god egenskap vi ønsker å belønne. Din anbefaling som bruker av Zooca® vil gi flere muligheten til å prøve.

De som blir vervet vil få et godt introduksjonstilbud – Zooca® i 60 dager for kun 199,- Deretter får de tilsendt 2 esker annenhver måned til 229,- per eske. Det er ingen bindingstid og vi spanderer frakten!

Vi sender deg vervepremien når den du har vervet har mottatt og betalt sin første forsendelse.

Zooca eske

Verv 1 venn og velg en av disse premiene:

Bilde av Biork krystalldeodorant

Biork™ krystalldeodorant

Biork™ er verdens første økologiske krystallstick-deodorant. Den er 100% nedbrytbar og er et zero waste produkt. Biork™ er en vannløselig krystall deo, den fuktes under springen og påføres under armene som en vanlig roll-on.

Bilde av Beeswax bivoksark

Et bærekraftig og miljøvennlig alternativ til plastikkposer, aluminiumsfolie og klingfilm. Biovoksarket er perfekt til å pakke inn brød, grønnsaker og ost. Egner seg også til å fryse ned brød og annet bakeverk i (str. 50 x 50 cm).

Få 60 dagers forbruk av Zooca® Original, et kosttilskudd med bare positive fortegn. Det er sunt og bærekraftig og høstes av en av verdens største fornybare marine ressurser.

Bilde av Tone Ingebrigtsens bok "Alltid mamma"

Tone Ingebrigtsen åpner opp om familielivet, barneoppdragelsen av de sju forskjellige barna og prestasjonspresset – i det som både er en helt vanlig og en ekstremt uvanlig familie.

Verv 2 venner og velg en av disse premiene:

Bilde av en vannflaske

Bytt ut plastflasken med en stilig, praktisk og 100% plastfri drikkeflaske i glass fra Soulbottles. En lekker flaske som ikke lekker.

Bilde av matboks fra Lunchbots

Lunchbots er en isolert og lekkasjefri matboks i rustfritt stål. Den rommer nesten en halv liter og gir en god mengde mat. Matboksen holder maten varm opptil 5 timer, og kald mat opptil 10 timer.

Bilde av en blodtrykksmåler

Måler blodtrykk/puls raskt og enkelt og passer til overarmer med en omkrets på 22-32 cm. Minnefunksjonen lagrer 90 målinger og LCD-displayet viser resultatet på en tydelig måte.

  Hvor mange vil du verve?

  Verv énVerv to


  Velg premie og send inn

  Biork™ krystalldeodorantBiovoksark brødwrap XLZooca® Original i 2 måneder«Alltid mamma» – signert utgave

  Velg premie og send inn

  Biork™ krystalldeodorantBiovoksark brødwrap XLCalanus® Oil i 2 måneder«Alltid mamma» – signert utgaveSoulbottles «You’re right» 0,6 lLunchbots isolert matboks 473 mlBlodtrykksmåler (Marquant 880138)

  Kundehistorie

  Curabitur vel velit, efficitur in nisi nec, accumsan tristique dolor. Fusce iaculis sem ut sem eleifend ultricies. Maecenas vel orci nec dolor pellentesque.

  Curabitur vel velit, efficitur in nisi nec, accumsan tristique dolor. Fusce iaculis sem ut sem eleifend ultricies. Maecenas vel orci nec dolor pellentesque.