Verv og vinn

Bli med på vår nye vervekampanje!

Vi opplever ofte at fornøyde kunder anbefaler Zooca® til venner og kjente. Framsnakking er en god egenskap vi ønsker å belønne. Din anbefaling vil gi dere muligheten til å prøve produktet. Gi bort et unikt introduksjonstilbud til venner og kjente:

Den du verver får Zooca® Original gratis i 2 mnd*

Du som verver kan velge deg en flott vervepremie av utvalget under. Vi sender deg vervepremien når den du har vervet har mottatt og betalt sin første forsendelse.

*Gratis produkt, mot porto på kr 49,-. Deretter vil de få tilsendt 2 esker annenhver måned til 229,- per eske. Det er ingen bindingstid og vi spanderer frakten!

NB. Du kan ikke verve personer fra egen husstand.

Zooca eske

Verv 1 venn og velg blant disse premiene:

Zooca® Original – 2 pk

Zooca® Original
Få 60 dagers forbruk av Zooca® Original, et kosttilskudd med bare positive fortegn. Det er sunt og bærekraftig og høstes av en av verdens største fornybare marine ressurser.

Silva Scout hodelykt

Silva Scout hodelykt
Dette er en hodelykt for turglade mennesker. En hybridlykt med hele 350 lumen, lang lysstråle på 30-65 meter, og veier bare 85 gram med batterier. Hodelykten er utstyrt med en brukervennlig knapp, og du kan enkelt velge rødt lys, som bevarer nattsynet.

Lofoten seaweed 3- pack

Lofoten seaweed 3- pack
Lyst å teste ut tang i mat? Her er den perfekte mulighet til å prøve Lofoten Seaweeds favoritter i mini utgave. Arctic ocean greens (tangdryss med søl og butare), Arctic seaweed salt ( butare og norsk havsalt) Røkt tare salt ( røkt butare med havsalt) Bruk gjerne til f.eks. sjømat, supper, og bakst. Visste du at tang er verdens mest næringsrike plante og er proppet med Umami, som er naturens egen smaksforsterker? Lofoten seaweed høster næringsrik tang og tare i en av verdens sterkeste tidevanns strømmer. Kvinnebedriften med 6 ansatte produserer økologiske og bærekraftige produkter side om side med fiskerne i fiskeværet Napp. Lofoten Seaweed kombinerer gründernes japanske og nordnorske bakgrunn, og leverer produkter som hever smaken samtidig som de er godt for både helsen og planeten vår. De leverer tang som råvare til Michelin restauranter, prisvinnende matprodusenter og forbrukere i hele verden. Selv har de blant annet vunnet prisen som årets gründer 2020 for sitt arbeid med fremtidens mat fra havet.

«Alltid mamma» – signert utgave

«Alltid mamma» – signert utgave
Tone Ingebrigtsen åpner opp om familielivet, barneoppdragelsen av de sju forskjellige barna og prestasjonspresset – i det som både er en helt vanlig og en ekstremt uvanlig familie.

Kaffe fra Hindø Kaffebrænderi

Kaffe fra Hindø Kaffebrænderi
Velg kaffe fra Hindø kaffebrænderi og støtt opp om et lite lokalt kaffebrenneri i Sigerfjord, Vesterålen. Du får 2 stk. filtermalte poser av den store favoritten «Bålkaffen». Det er en relativt mørkbrent kaffe fra Colombia.

Mattermos

Mattermos
Lunchbots er en isolert og lekkasjefri mattermos i rustfritt stål. Den rommer nesten en halv liter og gir en god mengde mat. Mattermosen holder maten varm opptil 5 timer, og kald mat opptil 10 timer.

Varmepute

Varmepute
Behagelig varmepute som kan være med på å lindre leddsmerter, og stive/ømme muskler i nakke og skuldre. Nakkepute med teddy-trekk, fylt med raps-frø som enkelt kan varmes i mikro.

Såper fra Alveland

Såper fra Alveland
Velg håndlagede såper fra Nord-Norge. Alveland er et lite såpeverksted som har spesialisert seg i kunsten å lage naturlige produkter som er støpt og skåret for hånd på Dverberg i Andøy. Ingen produkter er like, så fryd deg over ditt unike såpestykke. Du får Grønnmyntesåpe, Peppermyntesåpe, Blåbærsåpe med Andøybær og Honning/kanelsåpe.

Verv 2 venner og velg blant disse premiene:

Vandrestav

Vandrestav
Vandrestav fra Black Diamond med justerbar lengde. Kjekke å ha med på tur, og passer perfekt nede i sekken

Gavekort på blomster fra Interflora

Gavekort på blomster fra Interflora
Velg blomster fra Interflora og støtt opp din lokale blomsterbutikk. Gavekortet har en verdi av 650 kr. Kjøp flotte blomster til deg selv og få de levert på døren, eller gled noen du er glad i.

Gave fra havet

Gave fra havet
Fremtidens mat ligger i havet! Lofoten Seaweed er en kvinnebedrift med 6 ansatte som produserer økologiske og bærekraftige produkter side om side med fiskerne i fiskeværet Napp. Lofoten Seaweed kombinerer gründernes japanske og nordnorske bakgrunn, og leverer produkter som hever smaken samtidig som de er godt for både helsen og planeten vår. De leverer tang som råvare til michelin restauranter, prisvinnende matprodusenter og forbrukere i hele verden. Selv har de blant annet vunnet prisen som årets gründer 2020 for sitt arbeid med fremtidens mat fra havet. Her har de satt sammen deres aller beste produkter med tang og tare, slik at du får en helt ny smaksopplevelse. Her kan du lage middag med håndlaget italiensk pasta med tang, kose deg med sjokolade med tang til dessert eller kaffekos. Du kan teste deres mest populære tangsalt og dryss av arctic seaweed salt og arctic seaweed greens. Såpen er håndlaget med økologiske oljer og lukter himmelsk. Vannflasken er super til kald/varm drikke, og perfekt til bruk både på trening og på tur.

Trekning blant de beste ververne!

Verver du 3 venner eller flere i kampanjeperioden, er du i tillegg automatisk med i trekningen av en flott hjemmestrikket genser i din størrelse. Det vil være en Zooca-genser med bunnfarge i marineblå, og mønsterfarger i enten hvit og lilla (damemodell), eller hvit og blå (herremodell). Bildet illustrerer hvordan mønsteret blir (Islandsk mønster). Vinneren annonseres på våre sosiale medier i uke 14.

  Hvor mange vil du verve?

  Verv énVerv to


  Velg premie og send inn

  Zooca® Original – 2 pkSilva Scout hodelyktLofoten seaweed 3- pack«Alltid mamma» – signert utgaveKaffe fra Hindø KaffebrænderiMattermosVarmeputeSåper fra Alveland

  Velg premie og send inn

  Zooca® Original – 2 pkSilva Scout hodelyktLofoten seaweed 3- pack«Alltid mamma» – signert utgaveKaffe fra Hindø KaffebrænderiMattermosVarmeputeSåper fra AlvelandVandrestavGavekort på blomster fra InterfloraGave fra havet