Vi endrer navn og drakt til Zooca®

Hos Calanus har vi store ambisjoner om at flere skal få nytte av fordelene til Calanus® Oil. Et steg på veien er at vi nå bytter navn til Zooca® og ikler oss en mer fargerik drakt. Livet er tross alt bedre i farger. 

Ellers kan du forvente alle de samme gode fordelene som før. Innholdet i kapslene er akkurat det samme, det er bare navn og utseende som er nytt. 

Bilde av Calanus Oil eske og pil mot Zooca eske

Navnet Zooca® stammer fra det spesielle råstoffet raudåte, Calanus finmarchicus, et lite 3–4 mm zooplankton som er en av verdens største fornybare marine ressurs. 

ZOO fra zooplankton og CA fra Calanus = Zooca®

Godt for deg. Godt for planeten.

Som en av oss får du tilgang til næringsstoffer hentet fra den bitte lille raudåta, et zooplankton vi høster fra det klare, kalde havet utenfor Nord-Norge. 

Samtidig blir du med på å forvalte en nesten utømmelig naturressurs, uten å skade verken bestanden eller naturens kretsløp.

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun kr 199

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjernen, synet og beinbygningen. Og planeten. Bestill i dag til intropris.

PS! Introduksjonspris gjelder ikke allerede eksisterende kunder på Calanus® Oil eller Zooca®.

  • EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
  • Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler.
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu