Nyheter

Vi gratulerer vår Zooca ambassadør med sønnens OL-gullmedalje

Bilde av Tone Ingebrigtsen som sitter i en stue
Vi gratulerer vår Zooca ambassadør Tone Ingebrigtsen med OL-gullet i familien! Jakob Ingebrigtsen løp inn på 3.28,32 på 1.500 meter. Det er både gull, olympisk rekord og europeisk rekord!

Tone Ingebrigtsen er Zooca-ambassadør, og i familien er det flere toppidrettsutøvere. Mannen Gjert er trener, og mye handler om å legge til rette for satsingen. I en sånn situasjon har hele familien større eller mindre roller. Vi vet at bak dette gullet ligger det mange års trening fra Jakob, men også mye tilrettelegging. Treningstøy skal vaskes, mat skal på bordet og mange andre praktiske ting må være på plass.

Hør hva Tone har å fortelle her.

Vi ønsker å takke Tone for hennes innsats. Det er kanskje ikke det som vises mest, men som helt sikkert har vært viktig for at så mange av oss har kunne fått oppleve denne store idrettsprestasjonen. Takk for innsatsen og gratulerer så mye Tone.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, benbygningen, immunsystemet og planeten. Bestill i dag til intropris.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler.