Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199 kr

Første forsendelse med 2 pakker koster 199 kr + kr i porto. Deretter mottar du 2 pakker annenhver måned til 229,- pr. pakke. Det er ingen bindingstid, vi spanderer frakten og du betaler med faktura i etterkant.

Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én per husstand i en begrenset kampanjeperiode.

Deretter vil du få tilsendt 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske. Det er ingen bindingstid, vi spanderer frakten og du betaler med faktura i etterkant.

Zooca® Original inneholder flere viktige fettsyrer enn vanlig omega-3, og gir et høyere opptak av essensielle omega-3 fettsyrer i kroppen. 

Oljen i Zooca® Original kommer fra zooplanktonet Calanus fi­nmarchicus, som er høstet utenfor norskekysten. Den største og mest bærekraftige kilden til omega-3 i havet. 

I tillegg inneholder Zooca® Original vitamin D fra alger, astaxanthin og polikosanoler.

Ingrediensene i Zooca® Original er godt for hjertet, hjernen, synet, muskelfunksjonen, beinbygningen og immunsystemet. Og for planeten.

2 Zooca Original esker

Fyll inn ditt telefonnummer

  Vi henter personopplysninger fra 1881.no.

  Ved hemmelig nummer må du fylle ut manuelt.  Jeg benytter meg av tilbudet og mottar 2 pakker Zooca® Original til 199 kr + 0 kr i porto. Jeg er over 18 år og har lest kjøpsvilkårene og personvernerklæringen. Det er ingen bindingstid på abonnementet. På lager. Leveringstid 4-7 dager via Posten.

  Ja takk, jeg ønsker spennende nyheter og tilbud på e-post fra Zooca®.

  EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler.

  Friend of the sea logo
  Informed Sport logo
  Posten logo