Vår jobb er å hjelpe deg

Som abonnent hos Zooca® vil du motta varene dine rett hjem i postkassen. Abonnementet løper til du selv ønsker å si det opp. Du kan når som helst stoppe eller fryse abonnementet ditt, hoppe over en forsendelse eller utsette neste pakke. Får du tilsendt Zooca® Original for sjelden, eller har det en tendens til å hope seg opp? Ring oss på telefon 77 49 91 00 så fikser vi det.  Kundeservicetelefonen er betjent hverdager mellom 09.00 – 15.00. Du kan også sende oss en e-post til: kundeservice@zooca.no. Vi svarer på mail mellom 8 og 16.

Vi tar veldig gjerne imot tilbakemeldingene dine, uansett om de er positive eller negative. Vi ønsker at vi hele tiden skal gjøre en bedre jobb for kundene våre, så tilbakemeldingene dine er veldig viktige for oss.

Kontakt oss

Calanus Helse AS
Nordre Frydenlund Allé 6A
8400 Sortland

Telefon: 77 49 91 00 
(man – fre, kl. 09:00 – 15:00)

E-postadresse: kundeservice@zooca.no

Kontakt oss Calanus Helse AS Nordre Frydenlund Allé 6A 8400 Sortland Telefon: 77 49 91 00  (man – fre, kl. 09:00 – 15:00) E-postadresse: kundeservice@zooca.no

Abonnementet ditt tilpasses etter ditt behov

Som abonnent hos Zooca vil du motta varene dine rett hjem i postkassen. Abonnementet løper til du selv ønsker å si det opp. Du kan når som helst stoppe eller fryse abonnementet ditt, hoppe over en forsendelse eller utsette neste pakke.

Får du tilsendt Zooca® Original for sjelden, eller har det en tendens til å hope seg opp? Du kan kontakte kundeservice og få spesialtilpasset forsendelsene dine, slik det passer aller best for deg. Vi tar imot henvendelser både per e-post og telefon.

Oppsigelse og reklamasjon

Vi synes det er synd om du ønsker å forlate oss! Prosessen er lett å gjennomføre og vil ikke by på noen problemer i det hele tatt. Du kan lese mer om dette i kjøpsbetingelsene. Hvis du ombestemmer deg er du velkommen tilbake, vi vil ta deg imot med åpne armer.

Vi synes det er synd at du ønsker å forlate oss! Prosessen er lett å gjennomføre og vil ikke by på noen problemer i det hele tatt. Du kan lese mer om dette i kjøpsbetingelsene. Hvis du ombestemmer deg er det velkommen tilbake, vi vil ta deg imot med åpne armer.

Vi hjelper deg gjerne

kundeservice@zooca.no