Om oss

Zooca Design element story

Zooca® er vårt felles markedsnavn. Selskapet ble etablert i Tromsø i 2002 og har siden da forsket og utviklet en ny industriell verdikjede basert på bærekraftig høsting og foredling av zooplanktonet Calanus finmarchicus.

Dette er en av de mest tallrike dyreartene på jordkloden med en årlig reproduksjon på ca. 300 millioner tonn, og er Norges største høstbare og fornybare marine ressurs.

Bilde av fabrikken til Zooca på Holmen i Sortland

På Sortland i Vesterålen har selskapet bygget og tatt i bruk verdens første og eneste fabrikk for prosessering av Calanus finmarchicus. Her produseres hovedproduktet, oljen Zooca Calanus® Oil.

Zooca Calanus® Oil selges både i Norge og internasjonalt til bruk i kosttilskudd.

Zooca® Original er produktnavnet i Norge og er i kategorien omega-3 tilskudd. Men Zooca® Original er mye mer enn kun et omega-3 produkt! Les mer om produktet og helsegevinstene.

I tillegg til å produsere calanusolje for kosttilskudd til mennesker, produserer fabrikken ulike protein- og ingrediensprodukter som benyttes i fòr til oppdrettsfisk samt hund og katt. På den måten går ingenting til spille av den næringsrike ressursen.

Engasjerte og dedikerte ansatte

Gruppebilde av alle som jobber i Zooca

I Zooca® er vi en gjeng dedikerte forskere, marinøkologer, ingeniører og produksjonseksperter, produktutviklere, kundekonsulenter, selgere og markedsførere som hver dag går på jobb for å gjøre næringsstoffene i zooplanktonet Calanus finmarchicus tilgjengelig for flest mulig.

Zooca® Original - direkte hjem til flere tusen forbrukere i Norge

Bilde av hender som pakker 2 Zooca Original esker klar for sending i posten

Selskapets avdeling for salg til det norske markedet er lokalisert på Sortland i Vesterålen. I Norge markedsføres og selges kosttilskuddet Zooca® Original direkte til forbruker. I tillegg leverer vi produkter for salg i flere helsekostkjeder.

Zooca® Original er et godt dokumentert produkt og har gitt oss en svært lojal kundebase som får tilsendt nye leveringer via posten.

Om konsernet, Calanus AS

Calanus AS holder til i Tromsø. Les mer om konsernet på zooca.eu.

Vi hjelper deg gjerne

kundeservice@zooca.no
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu