Velkommen til Zooca®

Zooca® er neste generasjon omega-3!
Uraffinert Calanusolje fra zooplankton bærekraftig høstet i Norskehavet.
Unik kilde til omega-3 som støtter hjertet, hjernen og synet.

Kvalitet fra Nord-Norge

Zooca® Calanus® Oil - Calanusoljen

Calanusoljen, som utvinnes fra det lille zooplanktonet Calanus finmarchicus, inneholder naturlige mengder av blant annet sunne omega-3 fettsyrer, astaxanthin og polikosanoler.

Oljen fremstilles skånsomt slik at vi beholder alle næringsstoffene i sin naturlige form. Vi liker derfor å si at Calanusoljen inneholder mye mer enn omega-3, faktisk over 40 ulike fettsyrer.

Dette gjør kosttilskuddet til et unikt og meget godt alternativ til andre kosttilskudd med omega-3. De viktigste forskjellene er at Calanusoljen er:

  • Oljen trenger ikke rensing og industriell prosessering. Den er helt uraffinert og dermed er alle næringsstoffene fra planktonet bevart i sin naturlige form
  • Bærekraftig høstet fra den største fornybare ressursen i Norskehavet
  • 20 års forskning og svært fornøyde kunder igjennom 10 år på markedet

Prøv neste generasjon omega-3

For deg som er opptatt av god helse

Zooca® Original inneholder uraffinert Calanusolje samt vitamin D3 fra alger. Passer for deg som ønsker å gjøre noe godt for egen helse og leve et aktivt liv.
Les mer

For deg som vil ta treningen til nytt nivå

Zooca® SPORT inneholder uraffinert Calanusolje samt utvalgte vitaminer, mineraler og antioksidanter. For deg som vil sikre deg sunne næringsstoffer som støtter trening.
Les mer

Om selskapet

Som stolt norsk bedrift har Zooca® skapt en banebrytende biomarin verdikjede med fokus på bærekraftig høsting og videreforedling av det lille zooplanktonet Calanus finmarchicus, den største fornybare ressursen i Norskehavet.

Selskapets hovedkontor ligger i forskningsbyen Tromsø. Selskapet har spesialisert seg på utvikling, produksjon og salg av unike funksjonelle helse- og ernæringsprodukter for både folk, fisk og dyr.

Bilde av fabrikken til Zooca på Holmen i Sortland

På Sortland, i hjertet av Vesterålen, har Zooca® etablert verdens eneste fabrikk dedikert til produksjon av funksjonelle helse- og ernæringsprodukter basert på Calanus finmarchicus. Her skapes vårt hovedprodukt for humant konsum, Zooca Calanus® Oil. Calanusoljen er basis i våre produkter Zooca® Original og Zooca® SPORT for mennesker.

Selskapets avdeling for det norske markedet har base på Sortland i Vesterålen. Her driftes all kundebehandling og markedsføring av våre produkter.

Zooca® er veldokumenterte produkter som har gitt trofaste og entusiastiske kunder over flere år. For våre tusenvis av kunder i Norge sender vi Zooca® -produktene helt hjem til postkassen.

I tillegg kan Zooca® Original og Zooca® SPORT kjøpes i utvalgte helsekostkjeder.

Internasjonal satsing

Zooca Calanus® Oil finner veien både til norske og internasjonale markeder, hvor Calanusoljen benyttes som innhold i kosttilskudd for andre merkevarer.

Siden Calanusoljen inneholder de verdifulle marine omega 3 fettsyrene EPA og DHA faller våre produkter raskt innenfor kategorien Omega 3. Men Calanusoljen er så mye mer enn bare omega-3.

Vår visjon

Hos Zooca® mener vi at verdifulle næringsstoffer bør være tilgjengelig for flere mennesker, uten å skade planeten vår underveis. At i jakten på vår egen gode helse, må vi ta vare på miljøene og økosystemene vi er en del av. Det er derfor vi brenner for et lite dyreplankton kalt Calanus finmarchicus. Det er verdens mest tallrike art, og potensialet for positive effekter for mennesker og planet er like stort som det er lite.

Bærekraftig høstet og raffinert i vårt miljøvennlige og skånsomme raffineri på Sortland i Vesterålen, er Calanus finmarchicus en av Norskehavets største fornybare ressurser. Våre Zooca® Lipider er fulle av næringsstoffer, skånsomt raffinert for å beholde sine naturlige kvaliteter, 100 % fri for kjemiske tilsetninger og vitenskapelig knyttet til god langsiktig helse.

Ingenting lagt til. Ingenting fjernet.

Gruppebilde av alle som jobber i Zooca

Zooca-gjengen

Hos Zooca® er vi dedikerte forskere, marinøkologer, bioteknologer, ingeniører, produktutviklere og markedsførere på et lite oppdrag for å gjøre en stor forskjell. Hvis du bryr deg om planeten og folks tilgang til bedre helse, like mye som vi gjør, bli med på vår #tinyrevolution

Zooca® – Mer enn et selskap, en visjon for en sunnere fremtid.

Våre verdier

Ærlighet

Vi er ærlige og transparente om hva vi gjør og hvordan vi gjør det

Engasjement

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å komme deg og planeten til gode

Teamspirit

Lagarbeid og laginnsats er nøkkelen for å nå vårt oppdrag

Respekt

Vi respekterer vitenskapen, menneskers og dyrs helse og planetens velvære

Innovativt

Vi ser alltid etter nye ideer og bedre måter å nå oppdraget vårt på

Mer om Calanus AS

Calanus AS har sitt hovedkontor i Tromsø. Du kan lære mer om hele konsernet på zooca.eu.

Bilde av hender som pakker 2 Zooca Original esker klar for sending i posten

Vi hjelper deg gjerne

kundeservice@zooca.no
© 2002 - 2024 • Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu