Om Zooca®

Zooca® (Calanus® AS) ble etablert i Tromsø i 2002 og har siden da forsket og utviklet en ny industriell verdikjede basert på bærekraftig høsting og foredling av zooplanktonet Calanus finmarchicus. Dette er en av de mest tallrike dyreartene på jordkloden med en årlig reproduksjon på ca. 300 millioner tonn, og er Norges største høstbare og fornybare marine ressurs.

Bilde av fabrikken til Zooca på Holmen i Sortland

På Sortland i Vesterålen har selskapet bygget og tatt i bruk verdens første og eneste fabrikk for prosessering av Calanus finmarchicus. Her produseres hovedproduktet oljen Zooca Calanus® Oil som selges både i Norge og internasjonalt til bruk i kosttilskudd. I tillegg produserer fabrikken ulike protein- og ingrediensprodukter som benyttes i fòr til oppdrettsfisk samt hund og katt. På den måten går ingenting til spille av den næringsrike ressursen.

Engasjert og dedikerte ansatte

Gruppebilde av alle som jobber i Zooca

I Zooca® er vi en gjeng dedikerte forskere, marinøkologer, ingeniører og produksjonseksperter, produktutviklere, kundekonsulenter, selgere og markedsførere som hver dag går på jobb for å gjøre næringsstoffene i zooplanktonet Calanus finmarchicus tilgjengelig for flest mulig.

Zooca® Original - direkte hjem til flere tusen forbrukere i Norge

Bilde av hender som pakker 2 Zooca Original esker klar for sending i posten

Selskapets avdeling for salg til det norske markedet (Calanus Helse AS) er lokalisert på Sortland i Vesterålen. I Norge markedsføres og selges kosttilskuddet Zooca® Original direkte til forbruker. I tillegg leverer vi produkter for salg fra ulike helsekostkjeder.

Zooca® Original er et godt dokumentert produkt og har gitt oss en svært lojal kundebase som hver annen måned får tilsendt nye leveringer via posten.

Vi hjelper deg gjerne

kundeservice@zooca.no

Kundehistorie

Curabitur vel velit, efficitur in nisi nec, accumsan tristique dolor. Fusce iaculis sem ut sem eleifend ultricies. Maecenas vel orci nec dolor pellentesque.

Curabitur quam velit, efficitur in nisi nec, accumsan tristique dolor. Fusce iaculis sem ut sem eleifend ultricies. Maecenas vel orci nec dolor pellentesque.