Tar vi vare på naturen, vil naturen ta vare på oss!

Bilde av Calanus finamarchicus

Hos Zooca® tror vi på at verdifulle næringskilder skal være tilgjengelig til flere mennesker, uten å skade miljøet og økosystemene vi er en del av.  Zooca® multinæring er godt for hjerte, muskler og immunsystem – og Planeten!

Den lille, store forskjellen.

Det finnes svært mange ulike kosttilskudd på markedet, men Zooca® skiller seg fra de andre på ett viktig område – zooplanktonet raudåta. Dette er en ørliten skapning få har hørt om og nesten ingen har sett, men som likevel er en av verdens mest tallrike dyrearter. Raudåta lever mesteparten av sitt ettårige liv på bunnen av det kalde havet utenfor Nord-Norge. Om våren kommer den til overflaten for å beite og det er bare én ting som står på menyen – planteplankton. Og det er her fortellingen om Zooca® virkelig blir interessant.

Én kapsel. Flere fordeler.

To pakker Zooca®️ Omega-3 på svaberg.

Planteplanktonet produserer store mengder næringsstoffer og fettsyrer som tas opp og lagres i raudåta. Vi høster raudåta, foredler den til Zooca® Calanus® Oil og tilsetter D-vitamin. Da blir Zooca® bra for hjertet ditt, musklene dine, skjelettet og immunsystemet ditt.* I motsetning til de mer vanlige marine fettsyrene du finner i tran og fiskeoljekapsler, kommer den uraffinerte oljen i Zooca® i form av noe som heter voksester. Denne voksen beskytter ingrediensene i sin opprinnelige form, og sørger for et langsomt og gradvis opptak av de marine næringsstoffene i kroppen din.


Prøv Zooca®️ i 60 dager for 199 kr

En gave naturen gir. Igjen og igjen.

Illustrasjon hender og raudåte

Som multinæring har Zooca® egenart. Det som virkelig får Zooca® til å skille seg ut er likevel dette – raudåtas helt spesielle egenskaper. Takket være artens høye reproduksjonstakt og den bærekraftige innhøstningen blir ikke bestanden redusert eller belastet, og vi klarer å utvinne oljen utelukkende ved hjelp av varmt vann og enzymer. Dette gir en miljøvennlig produksjon hvor alle næringsstoffene lar seg beholde i størst mulig grad. Slik kan Zooca® være et supplement til et balansert og variert kosthold, uten å skade den sårbare næringskjeden i havet.

Raudåta er nesten nederst i næringskjeden og oljen trenger derfor ikke å renses med hensyn til forurensning. Dette gjør at oljen i kapslene har beholdt sin spesielle sammensetning av næringsstoffer vi opprinnelig finner i raudåta.


Prøv Zooca®️ i 60 dager for 199 kr

  • Zooca® Inneholder marine fettsyrene EPA og DHA som bidrar til normal hjertefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
  • Zooca® er tilsatt D-vitaminer som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal beinbygning.
  • Astaxanthin er nærmest som et innebygget konserveringsmiddel, og sørger for at fettsyrene holder seg godt over tid.

En uutnyttet bestand kan gi planeten mer balanse

Illustrasjon mennesker

Verdens befolkning vokser, og med det følger en rekke utfordringer. En av disse er mat – dagens landbaserte matproduksjon er allerede presset, og fremtidens befolkningsvekst vil øke presset ytterligere. Løsningen på dette blir et mer balansert kosthold, hvor plantebasert næring får en mer sentral rolle.

De positive mulighetene i et mer marine-basert kosthold er også enormt. Raudåta har en årlig reproduksjon på ufattelige 300 millioner tonn, hvor vi høster 0,0005 prosent av denne. Potensialet raudåta har som kilde til essensielle næringsstoffer – både for mennesker, fiskeoppdrett og dyrefôr – er med andre ord like stort som raudåta er liten.

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199 kr

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, benbygningen, immunsystemet og planeten. Bestill i dag til intropris.


Til bestilling

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler.

© 2002 - 2024 • Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu