Få en god start på dagen med Camilla

Gi deg selv en god start på dagen

Camilla Fuglesang Eide er en av Zooca® sine stolte ambassadører.
Her deler hun sine morgenrutiner for inspirasjon.

Du har sikkert noen morgenfugler på jobb eller blant venner. De som står opp 2 timer før «alle andre», trener før de sjekker telefonen, har gode vaner og får det maksimale ut av dagen.

«Jeg trenger søvn og foretrekker å sove litt lenger jeg, så gjør jeg heller disse tingene litt senere på dagen» er en gjenganger.

Men gjør du faktisk det? Har du tenkt over at en tidlig start med gode morgenrutiner faktisk er en fellesnevner for veldig mange av verdens mest suksessrike personer?

Det viktigste med en morgen rutine er ikke at den er tidlig på morgenen, men at det er en rutine - noen elementer som går igjen, og skaper en fast ramme og god start for deg. Her får du et forslag.

1. Sett en intensjon for dagen

Finn frem et stearinlys. Sett deg godt til rette - enten på gulvet eller gjerne på en stol med hele fotsålen plantet godt i gulvet og med rett rygg. Sett deg en intensjon for dagen – for eksempel: «I dag skal jeg ta imot det som kommer», eller «jeg skal jeg verdsette alt som er».

Tenn lyset og se inn i flammen, mens du manifesterer tanken din i 5 minutter.

2. Yoga

Yoga kan gjøres enkelt og selv en kort klasse kan gi noen gode strekk. Tre gode yogaøvelser kan settes sammen til en kort sekvens. Her kan du få inspirasjon til dette, ellers finnes det mange gode gratis yogaklasser på nettet for deg som vil lære mer.

Gi deg selv en god start på dagen med Zooca® Original. Bilde av Zooca® Original som ligger på en brødfjøl på en kjøkkenbenk.

3. En sunn frokost

Riktig kosthold er viktig for overskudd og det å føle seg bra. Hva med å starte dagen med en sunn og nærende varm grøt? Jeg pleier å lage en sunn «basisgrøt» og heller toppe den med bær, frukt, nøtter eller annet jeg har lyst på eller som passer sesongen.

Oppskrift basisgrøt:

1 dl havregryn
1/2 ss kruskakli
1 dl melk (lettmelk, havremelk eller rismelk)
1 1/2 dl vann
Litt salt

Ha alt sammen i en kjele og kok opp, la det koke på svak varme i ca 5 minutter. Topp grøten med det du liker. Akkurat i disse vinterdager er min favoritt sesamfrø som er rike på mineraler, kokosflak og varierte nøtter (feks mandler og hasselnøtt), sammen med litt kanel og kanskje en skje honning eller usøtet syltetøy.

Nyt med et glass vann, Zooca® Original og kanskje en rykende varm kopp kaffe.

Camilla Fuglesang Eide – Entusiastisk Zooca ambassadør

For mer inspirasjon, les artikkelen Slik får du et mer hjertevennlig kosthold.

Prøv Zooca® Original i 30 dager, kun kr 79,-

Bilde av 2 esker Zooca® Original
Bestillingskjema ZO 1 eske kr 79 med nummeroppslag
PS! Introduksjonstilbudet gjelder for nye kunder bosatt i Norge.
Fornøyde kunder
Hele 98% av våre kunder er fornøyd med oss!
Les våre kundehistorier
Trygg handel
Vi sikrer ditt kjøp med kvalitet og trygg handel.
Les om trygg handel
Fantastisk kundeservice
Vår jobb er å hjelpe deg. Det er alt vi bryr oss om!
Kontakt kundeservice
Logo: Informed Sport. Sertifisering av kosttilskudd som tillates brukt i idrett. Zooca® produkter er sertifisert av Informed Sport.logo: Friend of the Sea. Organisasjon som samler sertifiserte bærekraftige produkter og selskaper som bidrar til bevaring av den marine naturen.Logo: GOED - Global Organization for EPA and DHA omega-3. Zooca® - Calanus AS er medlem av GOED.Logo: Trygg e-handel. Zooca® Calanus AS er sertifisert for Trygg E-handelsmerking hos Virke (Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene)
Godkjente helsepåstander (EFSA):

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Siste artikler

Bedre kondisjon gir helsegevinster
Selv om vi lever i en travel verden med mange krav og forpliktelser, er det viktig å prioritere vår egen helse og velvære. En av de beste måtene å oppnå d...
© 2002 - 2024 • Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenuarrow-right