God helse er summen av alt du foretar deg - Camilla

God helse er summen av alt du foretar deg

Kategori: 

Camilla Fuglesang Eide (47) har knekt koden på hvordan hun best takler hverdagen med fire barn, fulltidsjobb, enkeltpersonforetak på si og jevnlig trening.

Camilla og familien bor på Nesøya i Asker. I tillegg til full jobb som markedskonsulent og rådgiver i Norconsult, tilbyr hun yoga- og meditasjonsklasser på kveldstid et par dager i uka. Derfor er en god helse alfa og omega.

Apropos omega, så er Camilla opptatt av å få i seg rikelig med omega-3 og D-vitaminer. Den perfekte kombinasjonen har hun funnet i Zooca® Original, som er fremstilt av zooplankton fra havet utenfor kysten av Nord-Norge.

På spørsmål om hvordan hun kom over Zooca i utgangspunktet, svarer hun uten å nøle.

– Jeg vet at jeg blir litt lav på energi om høsten, og ettersom jeg er vegetarianer må jeg passe på å få i meg nok næring. En venninne av meg fortalte om Zooca, så jeg gjorde litt research. Jeg falt for den lokale forankringen, at det er uraffinert og bærekraftig, at det er høstet fra havet i Nord-Norge og at det skaper arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Det er rett og slett et komplett verdisett jeg kan stille meg bak.

Camilla i yogaposisjon

Velgjørende smøring

– Selv om det er vanskelig å peke på en konkret effekt av Zooca, merker jeg det likevel godt hvis jeg ikke tar det i en periode. For meg fungerer det som velgjørende smøring, både på innsiden og utsiden av kroppen. Jeg føler jeg har fått bedre bevegelighet og smidighet i muskulaturen.

I tillegg vet jeg at de sunne omega-3 fettsyrene EPA og DHA i Zooca er godt for både hjertet, hjernen og synet, sier hun.

Hennes kunnskap om produktet har tydeligvis smittet over på familien, for hun forteller at både mannen hennes og de to eldste barna tar Zooca.

Mye mer enn bare et kosttilskudd

– Jeg tror ikke det er noen kvikkfiks til noe som helst i livet. Man må gjøre litt hver dag og være bevisst på valgene, også når det kommer til kosttilskudd.

Zooca har hele verdisettet. Det er ikke bare calanusoljen. Det er høstingen, produksjonen, menneskene og ideologien. Det er så mye mer, sier hun.

Det viktigste for å bevare ei god helse er ifølge Camilla summen av alt du foretar deg.

– En god helse er ikke noe man skal ta for gitt. Det gjelder å kjenne etter og justere underveis, i tillegg til å våge å teste nye saker.

Jeg har funnet ut hva som fungerer best for meg, så jeg kommer garantert til å fortsette med Zooca, avslutter Camilla Fuglesang Eide.

95% anbefaler Zooca®

Beholde god helse

Zooca bidrar til at jeg kan beholde god helse og fortsatt gjøre det jeg liker aller best
Inger S Abrahamsen

Anbefales

Jeg har i mange år tatt tran, men er glad for at jeg bestemte meg for å prøve noe helt nytt
Stig-Johnny Frihaug

Føles trygt

Ble anbefalt Zooca for 4 år siden. Jeg har stor tro på helsegevinsten av Zooca og det føles trygt.
Birgit Undebakke
* Ref. Kundeundersøkelsen 2022

Prøv Zooca® Original
i 60 dager for kun 199,-

Spar hele 56%! Prøv til kun kr 199,- for 2 måneders bruk (ord. pris kr 458,-). Det er ingen bindingstid, og vi spanderer porto.
Bilde av 2 esker Zooca® Original
Bestillingskjema (oppd)
* Introduksjonstilbudet gjelder for nye kunder.
Fornøyde kunder
Hele 98% av våre kunder er fornøyd med oss!
Les våre kundehistorier
Trygg handel
Vi sikrer ditt kjøp med kvalitet og trygg handel.
Les om trygg handel
Fantastisk kundeservice
Vår jobb er å hjelpe deg. Det er alt vi bryr oss om!
Kontakt kundeservice
Friend of the sea logoGOED - Global Organization for EPA and DHA omega-3Trygg e-handel
Godkjente helsepåstander (EFSA):

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Siste artikler

Behold styrken i musklene
Vi har rundt 650 viljestyrte muskler, altså muskler som vi selv aktivt kan bevege. Den viktigste muskelen i kroppen er hjertet, mens setemuskelen er den størs...
Hva er marine polikosanoler
Hva skiller Calanusoljen fra andre kilder til omega-3? Og hva er egentlig polikosanoler? Voksesterne i Calanusoljen i Zooca® Original inneholder en stor mengde...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenuarrow-right