Camilla - god muskulatur er viktig

Viktig med god helse og muskulatur!

Kategori: 

Balanse i livet er viktig for den fulltidsarbeidende firebarns-mammaen, som også er yogalærer. Da er det spesielt viktig å ha god helse.

– Vi lever et travelt, aktivt og fint liv. Jeg er nok litt «propell av natur». Med en aktiv og travel hverdag er det veldig viktig for meg at jeg har en god helse, sier Camilla Fuglesang Eide fra Asker.

- Jeg liker å holde meg i fysisk aktivitet og trener mye. Som yoga lærer og ivrig utøver, så er det viktig for meg at muskulaturen min fungerer godt.

En god venninne anbefalte Zooca®

- Jeg er opptatt av balanse i kosten, men får ikke i meg nok omega-3-fettsyrer gjennom det jeg spiser. Selv om jeg også har en del fisk på menyen.

Derfor har Camilla valgt å ta Zooca®. At den også inneholder vitamin D fra alger, som bidrar til en normal muskelfunksjon, er et stort pluss for Camilla.

Det var en god venninne som høsten 2019 anbefalte kosttilskuddet basert på Calanusolje fra raudåte, hvor råstoffet er høstet bærekraftig i det arktiske havet utenfor Nord-Norge.

Camilla er tydelig på at hun ikke vil ta hva som helst når det gjelder kosttilskudd. – Man må stille noen kritiske spørsmål, og være litt opptatt av hva det inneholder.

– Helt i bunn tenker jeg at vi alle er ansvarlig for våre egne liv. I dette livet har jeg denne kroppen, og da blir den et tempel for meg. Den må jeg ta vare på, på best mulig måte.

Camilla

For Camilla er det også et spørsmål om bærekraft. Zooca® er sertifisert av Friend of the Sea, noe som gir deg garanti for bærekraftig høsting og produksjon av oljen.

– For meg er Zooca et verktøy i verktøykassen min, som er med på å hjelpe meg å holde balansen i hverdagen.

– Jeg anbefaler Zooca til de jeg møter fordi for meg så fungerer Zooca veldig bra, avslutter den spreke 4-barnsmoren fra Asker.

Bekreftet kunde 👍

Prøv Zooca® Original i 30 dager, kun kr 79,-

Bilde av 2 esker Zooca® Original
Bestillingskjema ZO 1 eske kr 79 med nummeroppslag
PS! Introduksjonstilbudet gjelder for nye kunder bosatt i Norge.
Fornøyde kunder
Hele 98% av våre kunder er fornøyd med oss!
Les våre kundehistorier
Trygg handel
Vi sikrer ditt kjøp med kvalitet og trygg handel.
Les om trygg handel
Fantastisk kundeservice
Vår jobb er å hjelpe deg. Det er alt vi bryr oss om!
Kontakt kundeservice
Logo: Informed Sport. Sertifisering av kosttilskudd som tillates brukt i idrett. Zooca® produkter er sertifisert av Informed Sport.logo: Friend of the Sea. Organisasjon som samler sertifiserte bærekraftige produkter og selskaper som bidrar til bevaring av den marine naturen.Logo: GOED - Global Organization for EPA and DHA omega-3. Zooca® - Calanus AS er medlem av GOED.Logo: Trygg e-handel. Zooca® Calanus AS er sertifisert for Trygg E-handelsmerking hos Virke (Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene)
Godkjente helsepåstander (EFSA):

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Siste artikler

Bedre kondisjon gir helsegevinster
Selv om vi lever i en travel verden med mange krav og forpliktelser, er det viktig å prioritere vår egen helse og velvære. En av de beste måtene å oppnå d...
© 2002 - 2024 • Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenuarrow-right