Viktig med god helse og muskulatur!

Zooca Design element story
Camilla - god muskulatur er viktig

Balanse i livet er viktig for den fulltidsarbeidende firebarns-mammaen, som også er yogalærer. Da er det spesielt viktig å ha god helse.

– Vi lever et travelt, aktivt og fint liv. Jeg er nok litt «propell av natur». Med en aktiv og travel hverdag er det veldig viktig for meg at jeg har en god helse, sier Camilla Fuglesang Eide fra Asker.

- Jeg liker å holde meg i fysisk aktivitet og trener mye. Som yoga lærer og ivrig utøver, så er det viktig for meg at muskulaturen min fungerer godt.

En god venninne anbefalte Zooca®

- Jeg er opptatt av balanse i kosten, men får ikke i meg nok omega-3-fettsyrer gjennom det jeg spiser. Selv om jeg også har en del fisk på menyen.

Derfor har Camilla valgt å ta Zooca®. At den også inneholder vitamin D fra alger, som bidrar til en normal muskelfunksjon, er et stort pluss for Camilla.

Det var en god venninne som høsten 2019 anbefalte kosttilskuddet basert på raudåteolje, hvor råstoffet er høstet bærekraftig i det arktiske havet utenfor Nord-Norge.

Camilla er tydelig på at hun ikke vil ta hva som helst når det gjelder kosttilskudd. – Man må stille noen kritiske spørsmål, og være litt opptatt av hva det inneholder.

– Helt i bunn tenker jeg at vi alle er ansvarlig for våre egne liv. I dette livet har jeg denne kroppen, og da blir den et tempel for meg. Den må jeg ta vare på, på best mulig måte.

Camilla

For Camilla er det også et spørsmål om bærekraft. Zooca® er sertifisert av Friend of the Sea, noe som gir deg garanti for bærekraftig høsting og produksjon av oljen.

– For meg er Zooca et verktøy i verktøykassen min, som er med på å hjelpe meg å holde balansen i hverdagen.

– Jeg anbefaler Zooca til de jeg møter fordi for meg så fungerer Zooca veldig bra, avslutter den spreke 4-barnsmoren fra Asker.

Bekreftet kunde 👍

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu