Zooca - Veien til bedre helse. Bilde av personer som går på tur i fjellet

Veien til bedre helse

Mange setter seg ett eller flere nyttårsforsetter hvert år. Små grep kan gjøre en stor forskjell for din helse i det lange løp. Her er noen tips for veien til bedre helse - og for å starte året med nye gode vaner.

Sett deg realistiske mål

Ikke gap over for mye av gangen. Hvis du ønsker å få bedre helse, så start i det små. Gjør noen endringer i kostholdet og øk aktivitetsnivået hver dag.

Velg sunn mat

Vi anbefales å spise mindre sukker, salt og mettet fett. Det betyr at vi oftere bør spise fet fisk og grønnsaker til middag. Velg vann som tørstedrikk.

Økt daglig aktivitet

Å få tid til å være i daglig aktivitet er kanskje det vanskeligste tiltaket i en travel hverdag. Skap deg overskudd til å få inn gode rutiner. Hvorfor ikke fornye treningsgarderoben med noen gode tursko og varme turklær? Sjekk gjerne hva som finnes av brukt turutstyr i ditt lokalmiljø, så sparer du både tid og penger.

Hold på motivasjonen

Inviter gjerne med deg en venn eller kollega til f.eks. en ukentlig tur i nabolaget. Velg en aktivitet som motiverer dere begge. En fast avtale er en fin og positiv forpliktelse. Dette gjør at du har en større sjanse til å nå dine nye mål og nyttårsforsetter.

Skap gode vaner

Gjør det til en vane å ta 2 til 4 kapsler Zooca® Original hver dag, med et glass vann. Zooca® Original er godt for hjertet, hjerne, syn, muskelfunksjonen, beinbygningen og immunsystemet. Ta veien til bedre helse med Zooca.

Les gjerne hva en av våre fornøyde kunder har å si!

Prøv Zooca® Original i 30 dager, kun kr 79,-

Bilde av 2 esker Zooca® Original
Bestillingskjema ZO 1 eske kr 79 med nummeroppslag
PS! Introduksjonstilbudet gjelder for nye kunder bosatt i Norge.
Fornøyde kunder
Hele 98% av våre kunder er fornøyd med oss!
Les våre kundehistorier
Trygg handel
Vi sikrer ditt kjøp med kvalitet og trygg handel.
Les om trygg handel
Fantastisk kundeservice
Vår jobb er å hjelpe deg. Det er alt vi bryr oss om!
Kontakt kundeservice
Logo: Informed Sport. Sertifisering av kosttilskudd som tillates brukt i idrett. Zooca® produkter er sertifisert av Informed Sport.logo: Friend of the Sea. Organisasjon som samler sertifiserte bærekraftige produkter og selskaper som bidrar til bevaring av den marine naturen.Logo: GOED - Global Organization for EPA and DHA omega-3. Zooca® - Calanus AS er medlem av GOED.Logo: Trygg e-handel. Zooca® Calanus AS er sertifisert for Trygg E-handelsmerking hos Virke (Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene)
Godkjente helsepåstander (EFSA):

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Siste artikler

Bedre kondisjon gir helsegevinster
Selv om vi lever i en travel verden med mange krav og forpliktelser, er det viktig å prioritere vår egen helse og velvære. En av de beste måtene å oppnå d...
© 2002 - 2024 • Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenuarrow-right