Gjør som verdensmester Jarl Magnus Riiber - invester i god helse

Gjør som verdensmester Jarl Magnus Riiber - invester i god helse

Kategori: 

Jarl Magnus Riiber (f. 1997) er verdens beste kombinertløper. Hopp- og skifenomenet fra Oslo har vunnet 8 VM-gull, hele 53 verdenscuprenn i kombinert og vunnet verdenscupen sammenlagt de fire siste sesongene.

Jarl Magnus Riibers merittliste:

  • 4 VM-gull, individuelt
  • 4 VM-gull, lag
  • 4 sammenlagtseire i verdenscupen
  • 53 rennseire i verdencupen

– Det å bli verdensmester krever mye trening. Mye trening er tøft for kroppen og setter immunsystemet på prøve. Derfor tar jeg Zooca for å støtte opp hjertet, muskulaturen og immunsystemet, sier han.

For fire år siden valgte han å prøve ut Zooca® Original etter at formen hadde hanglet litt en periode.

– Jeg fikk anbefalt Zooca av en i støtteapparatet mitt. Siden da har jeg tatt Zooca hver dag, og nå anbefaler jeg produktet videre til alle som er opptatt av god helse.

Helt i verdenstoppen

Jarl Magnus er oppvokst like ved skianlegget i Holmenkollen, og med en far som også har oppnådd mye som kombinertløper falt det ganske naturlig å satse i den retningen. Pappa John Riiber tok to sølvmedaljer under junior-VM på ski i Trondheim i 1984 – én individuell sølvmedalje på 10 km og den andre i lagkonkurransen.

Selv fikk Jarl Magnus en fenomenal start på karrieren som kombinertløper, og han utmerket seg tidlig som et stort talent i hoppbakken. Under junior-VM i 2015 tok han to individuelle gull og en bronsemedalje i lagkonkurransen.

Skihopp har alltid vært hans sterkeste side, men etter at han også klarte å flytte spenst og styrke over i langrennssporet har det gitt god uttelling. De siste årene har Jarl Magnus levert prestasjoner på et skyhøyt nivå, helt i verdenstoppen.

Et av hovedmålene hans har vært å slå Hannu Manninens gamle rekord i antall verdenscupseiere. Det klarte han allerede sist sesong (2021-2022) i en alder av bare 24 år.

Verdenscupvinner Jarl Magnus Riiber anbefaler Zooca Original

Kombinasjon av styrke og utholdenhet

Kombinert er en helt spesiell idrett hvor man kombinerer to ganske ulike øvelser. Man har ski på beina både i hoppbakken og i langrennsløypa, men der stopper også likheten.

– For å bli verdens beste kombinertløper handler det om mange timer trening. Øvelsene krever helt ulike former for trening. I hoppbakken trenger jeg mest mulig spenst. I skiløypa trenger jeg styrke, kondisjon og utholdenhet.

Zooca® Original inneholder blant annet de sunne omega-3 fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til en normal hjertefunksjon. Zooca® Original inneholder også vitamin D, som bidrar til en normal muskelfunksjon. Derfor er Zooca® Original et godt valg for deg som mer opptatt av å trene kondisjon og styrke.

Tar Zooca® Original hver dag

Det er flere ting Jarl Magnus liker ved Zooca® Original, som gjør at han sørger for å ta kapslene daglig.

– Toppidrett er tøft for kroppen. Derfor er det viktig å støtte opp hjertet, muskulaturen og immunsystemet. Dette bruker jeg Zooca til. I tillegg er jeg opptatt av hvilken ernæring jeg tilfører kroppen min, sier han.

– At Zooca er uraffinert olje fra zooplankton og dermed har beholdt en naturlig sammensetning av næringsstoffer er et stort pluss.

Sertifisert av Informed Sport

Når du ser logoen til Informed Sport på en innholdsfortegnelse eller emballasje, kan du være sikker på at produktet har gjennomgått omfattende undersøkelser.

For å bekrefte at det eksakte produktet du holder i hendene har blitt undersøkt, kan du søke på nettsidene til Informed Sport etter produksjonsnummeret (batch nr) du finner på esken.

Når du bruker Zooca® Original, kan du være trygg på at våre kapsler ikke inneholder virkestoffer WADA har på sin liste over forbudte substanser. Det er kjekt å vite – uansett om du er hobbymosjonist eller konkurrerer på høyt nivå.

Informed Sport er et globalt sertifiseringsprogram som tester og sertifiserer sports- og kosttilskudd. Informed Sport ble etablert i 2008 av en av verdens ledende laboratorier innen dopingkontroll, LGC (tidligere HFL Sports Science).

Prøv Zooca® SPORT
i 60 dager til halv pris!

Spar hele 50%! Prøv til kun kr 249,- for 2 måneders bruk (ord. pris kr 498,-). Det er ingen bindingstid, og vi spanderer porto.
Bestillingskjema Zooca SPORT
* Introduksjonstilbudet gjelder for nye kunder.
Fornøyde kunder
Hele 98% av våre kunder er fornøyd med oss!
Les våre kundehistorier
Trygg handel
Vi sikrer ditt kjøp med kvalitet og trygg handel.
Les om trygg handel
Fantastisk kundeservice
Vår jobb er å hjelpe deg. Det er alt vi bryr oss om!
Kontakt kundeservice
Friend of the sea logoGOED - Global Organization for EPA and DHA omega-3Trygg e-handel
Godkjente helsepåstander (EFSA):

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

Magnesium og vitamin B5 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium og vitamin B6 bidrar til normal energiomsetning. Vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen. Sink bidrar til normal karbohydratomsetning.
Vitamin D og Magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Vitamin D, B6 og Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon. Sink og selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
Vitamin D og magnesium bidrar til å opprettholde normal beinbygning. Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet.
Vitamin B6 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer.

Siste artikler

Martin fikk overskudd til trening
Selv om Martin Ingebrigtsen (f. 1994) fra Sandnes ikke løper like mye som sine mer profilerte brødre, legger han likevel 100 kilometer bak seg hver uke. Nå h...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenuarrow-right