Veien til bedre helse

Zooca Design element story
Zooca - Veien til bedre helse. Bilde av personer som går på tur i fjellet

Mange setter seg ett eller flere nyttårsforsetter hvert år. Små grep kan gjøre en stor forskjell for din helse i det lange løp. Her er noen tips for veien til bedre helse - og for å starte året med nye gode vaner.

Sett deg realistiske mål

Ikke gap over for mye av gangen. Hvis du ønsker å få bedre helse, så start i det små. Gjør noen endringer i kostholdet og øk aktivitetsnivået hver dag.

Velg sunn mat

Vi anbefales å spise mindre sukker, salt og mettet fett. Det betyr at vi oftere bør spise fet fisk og grønnsaker til middag. Velg vann som tørstedrikk.

Økt daglig aktivitet

Å få tid til å være i daglig aktivitet er kanskje det vanskeligste tiltaket i en travel hverdag. Skap deg overskudd til å få inn gode rutiner. Hvorfor ikke fornye treningsgarderoben med noen gode tursko og varme turklær? Sjekk gjerne hva som finnes av brukt turutstyr i ditt lokalmiljø, så sparer du både tid og penger.

Hold på motivasjonen

Inviter gjerne med deg en venn eller kollega til f.eks. en ukentlig tur i nabolaget. Velg en aktivitet som motiverer dere begge. En fast avtale er en fin og positiv forpliktelse. Dette gjør at du har en større sjanse til å nå dine nye mål og nyttårsforsetter.

Skap gode vaner

Gjør det til en vane å ta 2 til 4 kapsler Zooca® Original hver dag, med et glass vann. Zooca® Original er godt for hjertet, hjerne, syn, muskelfunksjonen, beinbygningen og immunsystemet. Ta veien til bedre helse med Zooca.

Les gjerne hva en av våre fornøyde kunder har å si!

Bilde av Zooca eske

Prøv Zooca® Original i 60 dager for kun 199,-

Multinæring fra zooplankton. Godt for hjertet, muskelfunksjonen, immunsystemet, hjertet, synet og beinbygningen. Og godt for planeten.

 Bestill i dag til intropris.
Til bestilling
EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. 

DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Flere gode historier

Nytt år - nytt nyttårsforsett
Nå som enda et år er lagt bak oss er det mange som har satt seg et nyttårsforsett for det nye året. Enten det er å trene mer, spise sunnere eller kanskje l...
Gå på ski for helsas skyld
Det er flere grunner til at det å gå på ski er bra for helsa. Skigåing er god trening for musklene i hele kroppen, samtidig som du får bedre kondisjon og i...
© 2002 - 2023 • Zooca® Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu