Christina Ingebrigtsen er løper, mamma og lærer. Christina løper halvmaraton

Christina Ingebrigtsen - aktiv løper, mamma og lærer

Kategori: 

I september 2023 satte Christina ny personlig rekord under halvmaraton i København. Hun hadde på forhånd satt seg som mål å fullføre løpet på under 1 time og 30 minutter. Hun klarte det med tiden 1 time, 29 minutter og 27 sekunder, som var en forbedring på over 2 minutter fra året før.

Christina Ingebrigtsen er en aktiv løper, mamma, og lærer. Hun er gift med Kristoffer Ingebrigtsen, den eldste broren i den velkjente Ingebrigtsen-løperfamilien. Sammen har de to barn og bor i Sandnes, utenfor Stavanger. De deler begge en lidenskap for løping og dedikerer betydelig tid hver uke til trening.

Prioriterer minst en time trening hver dag

Christina har en travel hverdag som involverer løping, jobb som lærer og omsorg for barn og hjem. Hun prioriterer minst en time med trening hver dag med varierende treningsprogram som inkluderer intervalltrening, langturer og rolig løping.

For å få dette til, starter hun ofte løpingen hjemmefra klokken 05:45. Hun og Kristoffer samarbeider for å planlegge og organisere tiden slik at hun kan oppnå sine mål, samtidig som hun balanserer de ulike rollene i livet sitt.

Zooca® SPORT er et viktig tilskudd til treningen

Zooca® SPORT har blitt viktig for Christina. Kosttilskuddet gir henne nødvendig energi og bidrar til å redusere utmattelse og tretthet. Produktet bidrar til muskelrestitusjon og beskyttelse mot oksidativt stress. Hun er overbevist om at Zooca® SPORT er et viktig for henne, både som dedikert løper, travel mamma og lærer.

Zooca® SPORT reduser utmattelse og tretthet. Det gir meg økt energi og jeg kan derfor yte mer på hver treningsøkt. Muskulatur og restitusjon har fungert kjempefint og jeg vil absolutt anbefale Zooca® SPORT til alle som trener

Zooca® SPORT er basert på Calanusolje fra zooplankton, som er bærekraftig høstet i Nord-Norge. Produktet inneholder sunne fettsyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter. Flere toppidrettsutøvere, inkludert verdens beste kombinertløper Jarl Magnus Riiber, tar dette kosttilskuddet daglig for å støtte trening og helse.

Christina og Kristoffer Ingebrigtsen

Gift med Kristoffer Ingebrigtsen

Christina er ikke alene i familien når det gjelder imponerende løpeprestasjoner. Hennes mann, Kristoffer Ingebrigtsen, har gjort seg bemerket i løpemiljøet i Norge.

Kristoffer gikk fra overvekt og dårlig form til å bli en kjent skikkelse i løpesamfunnet. Han har flere ganger blitt intervjuet av Jan Post i løpe-podcasten "I det lange løp».

Rett før Kristoffer la om livstilen og starte med treningen hadde han fått anbefalt Zooca® fra sin mor, Tone Ingebrigtsen. Christina så hvordan Kristoffer klarte å få til store forandringer i livstilen, at han fikk en fantastisk fremgang og ikke minst hvordan kroppen hans taklet overgangen til en stor dose trening.

Christina ble også nysgjerrig på Zooca® og begynte å ta 4 kapsler daglig. Kosttilskuddet ga henne energi og overskudd, samtidig som det bidro til å holde henne frisk og rask.

Kontinuitet i treningen er viktig, og det gjelder å unngå og måtte stå over treningsøkter på grunn av sykdom eller skader

Første halvmaraton som 14 åring

Christina har alltid hatt en lidenskap for trening og hun har drevet med ulike aktiviteter siden barndommen. Hun begynte å løpe halvmaraton allerede som 14-åring og har alltid strebet etter å forbedre seg. Etter at hun møtte Kristoffer, ble løping en enda større del av livet hennes og hun deltok i lokale løp for å utfordre seg selv.

Foreldrepermisjon ble en fin treningsperiode

Selv i tider med foreldrepermisjon klarte Christina å kombinere omsorg for barna med trening.

Jeg kjøpte meg løpevogn og bæremeis. Hele permisjonen ble egentlig som en lang treningsleir

I dag deltar barna i aktivitetene, enten de sykler mens hun løper eller leker på stadion under treningsøktene.

Christinas treningsplan

Christina følger en fast plan hele året. Hun trener hver dag og varierer mellom intervalltrening og rolig løping. Søndagene utnyttes til en lengre langtur.

  • Mandag: 8 km rolig
  • Tirsdag: 3 km oppvarming, 4x10 min, 1 km nedjogging
  • Onsdag: 8 km rolig
  • Torsdag: 3 km oppvarming, 5x2000m, 1 km nedjogging
  • Fredag: 8 km rolig
  • Lørdag: 3 km oppvarming, 10x1000m, 1 km nedjogging
  • Søndag: 20 km langtur

Christinas tips til deg som ønsker å komme i gang med trening

Her er Christina sine råd til deg som ønsker å komme i gang med trening. Hun oppfordrer til å prøve ulike aktiviteter for å finne noe du liker, ta det gradvis for å unngå skader og ha en langsiktig tilnærming til treningen. Hun ønsker alle lykke til med deres treningsmål.

Vil du også prøve Zooca® SPORT?

Zooca® SPORT er et ideelt tilskudd for aktive mennesker som ønsker å gi kroppen sin det beste drivstoffet for å nå sine mål. Bestill Zooca® SPORT i dag!

Prøv Zooca® SPORT i 30 dager, kun kr 79,-

Zooca Sport packshot, 2 esker, rombe med nyhet
Bestillingskjema ZS 1 eske kr 79 med nummeroppslag
PS! Introduksjonstilbudet gjelder for nye kunder bosatt i Norge.
Fornøyde kunder
Hele 98% av våre kunder er fornøyd med oss!
Les våre kundehistorier
Trygg handel
Vi sikrer ditt kjøp med kvalitet og trygg handel.
Les om trygg handel
Fantastisk kundeservice
Vår jobb er å hjelpe deg. Det er alt vi bryr oss om!
Kontakt kundeservice
Logo: Informed Sport. Sertifisering av kosttilskudd som tillates brukt i idrett. Zooca® produkter er sertifisert av Informed Sport.logo: Friend of the Sea. Organisasjon som samler sertifiserte bærekraftige produkter og selskaper som bidrar til bevaring av den marine naturen.Logo: GOED - Global Organization for EPA and DHA omega-3. Zooca® - Calanus AS er medlem av GOED.Logo: Trygg e-handel. Zooca® Calanus AS er sertifisert for Trygg E-handelsmerking hos Virke (Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene)
Godkjente helsepåstander (EFSA):

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

Magnesium og vitamin B5 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium og vitamin B6 bidrar til normal energiomsetning. Vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen. Sink bidrar til normal karbohydratomsetning.
Vitamin D og Magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Vitamin D, B6 og Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon. Sink og selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
Vitamin D og magnesium bidrar til å opprettholde normal beinbygning. Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet.
Vitamin B6 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer.

Siste artikler

Gjør som verdensmester Jarl Magnus Riiber - invester i god helse
Jarl Magnus Riiber (f. 1997) er verdens beste kombinertløper. Hopp- og skifenomenet fra Oslo har vunnet 8 VM-gull, hele 71 verdenscuprenn i kombinert og vunnet...
© 2002 - 2024 • Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenuarrow-right