Trene hjertet er viktig uansett alder. Par som løper på stien.

Hvordan trene hjertet ditt

De fleste av oss er opptatt av å ha et velfungerende hjerte. Men visste du at det er mulig å trene hjertet? Det er nettopp det som skjer når vi utfører aktivitet hvor pulsen øker og svetten renner.

Hjertet er en muskel

En stor del av hjertet består av muskel. Hjertet sørger for å sende oksygenrikt blod ut til cellene. Et sterkt hjerte trenger færre slag fordi hjertemuskelen klarer å sende ut mer blod per slag. Dette er en viktig faktor for å ha god kondisjon.

God kondisjon er rett og slett hjertets evne til å pumpe blod ut til de arbeidende muskler og musklenes evne til å forbrenne det tilførte oksygenet.

Hvordan kan du trene hjertet

Trening av hjertet handler om å få hjertet til å jobbe litt ekstra, og gjerne i kortere perioder. Dette kalles ofte intervalltrening.

Ved intervalltrening, er det ikke nødvendig å ta seg helt ut slik vi ofte kan se idrettsutøvere gjøre.

For de aller fleste vil det være nok å gå i en svak oppoverbakke i 4 minutter, deretter gå rolig nedover i 4 minutter. Dette gjennomføres 4 ganger.

De 4 minutter med pause eller rolig aktivitet skal bidra til at du klarer å holde et jevnt tempo i de 4 minuttene med høyere aktivitet. Det er viktig å presisere at aktiviteten ikke skal føre til utmattelse eller gi ubehag.

Pass også på at du varmer litt opp før du øker intensiteten.

Sunne fettsyrer er bra for hjertet

Zooca® Original inneholder de sunne omega-3 fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til en normal hjertefunksjon.

Zooca® Original inneholder også vitamin D som bidrar til en normal muskelfunksjon. Derfor er Zooca® Original et godt valg for deg som er opptatt av å trene hjertet.

Les også hvorfor omega-3 er viktig for hjertet.

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved daglig inntak av til sammen 250 EPA og DHA. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Prøv Zooca® Original i 30 dager, kun kr 79,-

Bilde av 2 esker Zooca® Original
Bestillingskjema ZO 1 eske kr 79 med nummeroppslag
PS! Introduksjonstilbudet gjelder for nye kunder bosatt i Norge.
Fornøyde kunder
Hele 98% av våre kunder er fornøyd med oss!
Les våre kundehistorier
Trygg handel
Vi sikrer ditt kjøp med kvalitet og trygg handel.
Les om trygg handel
Fantastisk kundeservice
Vår jobb er å hjelpe deg. Det er alt vi bryr oss om!
Kontakt kundeservice
Logo: Informed Sport. Sertifisering av kosttilskudd som tillates brukt i idrett. Zooca® produkter er sertifisert av Informed Sport.logo: Friend of the Sea. Organisasjon som samler sertifiserte bærekraftige produkter og selskaper som bidrar til bevaring av den marine naturen.Logo: GOED - Global Organization for EPA and DHA omega-3. Zooca® - Calanus AS er medlem av GOED.Logo: Trygg e-handel. Zooca® Calanus AS er sertifisert for Trygg E-handelsmerking hos Virke (Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen og er bindeleddet mellom arbeidsgiverne og myndighetene)
Godkjente helsepåstander (EFSA):

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og syn. Gunstig virkning oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.
Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.

Siste artikler

Bedre kondisjon gir helsegevinster
Selv om vi lever i en travel verden med mange krav og forpliktelser, er det viktig å prioritere vår egen helse og velvære. En av de beste måtene å oppnå d...
© 2002 - 2024 • Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenuarrow-right