Kristoffer Ingebrigtsen trener med barna

4 enkle tips til å komme i form

Få Kristoffer Ingebrigtsen sine 4 enkle tips til å komme i form. Det trenger ikke være så vanskelig. Ikke start for hardt. Behold treningsgleden. Finn deg et passende mål å strekke seg mot og pass på kostholdet.

Alt handler om motivasjon, ønske om forandring og styrken til å stå i det.

Kristoffer Ingebrigtsen fra utrent til supermosjonist

Tips til å komme i form med Kristoffer Ingebrigtsen

Kristoffer Ingebrigtsen har gjort seg bemerket det siste året ved at han i løpet av knappe 2 år har gått fra å være en utrent og overvektig, til en som nå trener 1 time hver dag.

Se Kristoffer Ingebrigtsen sitt treningsprogram.

Sist høst fikk han betalt for innsatsen ved at han løp halvmaraton i Valencia i Spania. Han løp på en svært god tid som få oppnår selv etter mange års sammenhengende trening.

Kristoffer (33) er storebror til de mer kjente løpebrødrene sine, så trening har ikke vært ukjent for han.

«Jeg har jo ofte sagt at mandag skal jeg starte å trene, men så har jeg likevel ikke kommet meg i gang»

Januar 2020 kom han seg likevel i gang med trening. Og foruten et par skadeavbrekk så har han siden da trent hver dag.

«Det som driver meg er at jeg føler meg mye bedre, og så er det en stor tilfredstillelse å se at man når de målene man setter seg»

En livsnyter i noe dårlig form

«Jeg har alltid vært en livsnyter, glad i mat, og ikke minst setter jeg pris på felles opplevelser og reiser sammen med familien eller gode venner. Da er det tungt å skulle over dørstokkmila og fokusere på daglig trening og et sunt kosthold», sier Kristoffer.

I 2020 bestemte han seg for å endre kostholdet.

Høsten før jeg startet å trene ble jeg anbefalt Zooca® av min mor, som var svært fornøyd med kosttilskuddet. Nå reiser jeg ikke på et løp uten å dobbeltsjekke at jeg har med meg en eske Zooca®

Kontinuitet i treningen er avgjørende

Man kan fort tenke at det er noen gener som har spilt inn når man kan gå fra sofaen til å løpe langt og fort på bare knapt 2 år. Så vet vi også at familien Ingebrigtsen er kjent for å sette seg mål og da skal de gjennomføres.

«Det å sette mål og følge en plan bidrar til å holde fokus og motivasjon for å gjennomføre treningen også på dager med dårlig vær, eller på dager hvor man kanskje følger seg litt sliten»

Når vi vet at kontinuitet er så viktig, så er det om å gjøre å unngå at man blir syk.

- Jeg tror Zooca® bidrar til at jeg holder meg frisk og kan få trent hver dag. Å løpe 10-20 km, eller hurtige intervaller er en stor belastning for kroppen. Da blir man mer mottakelig for skader i muskulatur og risikoen for å pådra seg forkjølelse øker.

- Jeg har i 2 år tatt 4 kapsler Zooca® daglig og er overbevist om at det har hjulpet meg slik at jeg har fått gjennomført god trening hver dag, sier Kristoffer fornøyd.

Kristoffer Ingebrigtsens tips til å komme i form med fast trening

Kristoffer Ingebrigtsen løper hver dag. Løping i skogen, Sandnes

Ikke gå for hardt ut

Ikke ha for høye ambisjoner i starten – resultatene kommer over tid. Gjerne gå/elipse en dag og lett jogg og gåing av og på annenhver dag. Det blir fort tøft dersom du skal løpe fort og langt fra starten av. Kroppen må få venne seg til den økte treningsmengden på en god måte.

Behold treningsgleden

Ikke legge opp for harde treningsøkter slik at du gruer deg på neste trening, da er det fort at neste trening blir utsatt. Samtidig er det lurt å få opp pulsen av og til, noe som kan gjøres via korte drag med økt fart og puls.

Finn deg et mål å trene mot

Det kan være lurt å ha et mål å jobbe mot. Det kan for eksempel være at du ønsker å komme i bedre form, regulerer vekt, eller kanskje du skal delta på et passende løp eller fjelltur sammen med venner.

Ernæring

Kombiner gjerne treningen med en god kostholdsplan. Sørg for at du får i deg blant annet proteiner, vitaminer og sunne fettsyrer. Jeg tar Zooca® SPORT hver dag, slik at kroppen få flere av de sunne næringsstoffene den trenger.

Les mer om våre produkter

For deg som er opptatt av god helse

Zooca® Original inneholder uraffinert Calanusolje samt vitamin D3 fra alger. Passer for deg som ønsker å gjøre noe godt for egen helse og leve et aktivt liv.
Les mer

For deg som vil ta treningen til nytt nivå

Zooca® SPORT inneholder uraffinert Calanusolje samt utvalgte vitaminer, mineraler og antioksidanter. For deg som vil sikre deg sunne næringsstoffer som støtter trening.
Les mer

Siste artikler

Bedre kondisjon gir helsegevinster
Selv om vi lever i en travel verden med mange krav og forpliktelser, er det viktig å prioritere vår egen helse og velvære. En av de beste måtene å oppnå d...
© 2002 - 2024 • Calanus AS, orgnr. 984 468 970 MVA
crossmenu